REZERVOVANÉ! VEĽKOMETRÁŽNY 5-IZB. BYT, MEZONET, TEHLOVÁ STAVBA, TERASA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Tranovského
125.16 m²
5
4
5
áno
áno
áno
nie
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
375.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

97255x zobrazená v zozname / 1833x zobrazená detailne / 319x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj 5-izbový byt v bratislavskej mestskej časti Dúbravka. Je situovaný na 4. poschodí tehlového bytového domu s výťahom. Byt je orientovaný na dve svetové strany, s nerušenými výhľadmi a súkromím. Osloví Vás svojou veľkorysou rozlohou, množstvom možností pre úložný priestor a v neposlednom rade tesnou blízkosťou lesa.

Samotný byt pôsobí veľmi príjemným dojmom. Celkovo sa rozprestiera až na dvoch podlažiach a v podkroví. Po vstupe do bytu sa ocitneme v otvorenej vstupnej chodby so schodiskom, ktorá plynule prechádza do obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálňou. Nachádzajú sa tu dve spálne a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Na poschodí sa nachádza galéria – využívaná ako pracovný kút, rodičovská spálňa, ďalšia izba, ktorá je momentálne využívaná ako šatník, veľká kúpeľňa s vaňou, toaletou a práčkou, menší sklad, resp. ďalší šatník a vstup do podkrovia. Podkrovná miestnosť disponuje dreveným strešným oknom a obyvateľom domácnosti poskytne napríklad ďalšiu možnosť úložného priestoru. Príslušenstvom bytu je terasa, na ktorú je možný výstup z kuchynskej časti. Je čiastočne krytá, takže je možné je využívať aj za nepriaznivého počasia a zároveň dostatočne priestranná pre pohodlné posedenie. K bytu prislúcha pivničná kobka, umiestnená na 2. nadzemnom podlaží bytového domu. Je murovaná a dostatočne veľká. Navyše je pre obyvateľov bytového domu k dispozícii kočikáreň, resp. bicykliareň pre pohodlné skladovanie bicyklov.

Parkovanie je zabezpečené v suteréne bytového domu vyhradeným parkovacím státím. Pre návštevy je k dispozícii voľne prístupné parkovanie v okolí bytového domu.

Bytový dom je tehlová stavba, ktorá bola kolaudovaná v roku 1999. Ide teda o 24 ročnú stavbu, ktorá je stále vo veľmi dobrom stave. Je pravidelne udržiavaná a modernizovaná. Sú tu dva vchody (jeden bezbariérový). Obyvateľom je k dispozícii samozrejme dostatočne veľký výťah. Celý bytový dom pôsobí veľmi dobre a vyzerá prispôsobený najmä rodinám s deťmi – dostatočne široké chodby či výťahy, priestranná kočikáreň/bicykliareň. Nachádza mimo hlavnej cesty, v tichej a pokojnej lokalite, neďaleko lesa. Vchod a spoločné priestory sú čisté a upravené spolu s okolím bytového domu.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Bratislava - Dúbravka
* poschodie: 4/5
* výmera bytu: 125,16 m² (75,37 m² + 38,13 m² + 11,64 m²)
* výmera terasy: 7,84 m²
* výmera pivnice: 3,10 m²
* garážové státie + 17.000€
* tehlová stavba (kolaudácia 1999) vo veľmi dobrom a udržiavanom stave

LOKALITA A OKOLIE:


Bytový dom je umiestnený v pomerne novo-vybudovanej lokalite. V dostupnej blízkosti je občianska vybavenosť (potraviny, reštaurácie či lekáreň). Zastávka MHD je vzdialená iba 6 minúty chôdze. Pre pohodlnejšie cestovanie bez auta či už do Bratislavy alebo na iný smer poteší budúcich majiteľov aj neďaleká električkova zastávka, vzdialená iba 13 minút chôdzou. Lokalita poskytuje taktiež priestor pre športové aktivity napríklad cyklochodník či Devínska Kobyla so širokou škálou turistických možností.

CENA: 375.000,-EUR + 17.000€ garážové státie


V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.
Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID:
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka na ulici Tranovského

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Tranovského v Bratislave - Dúbravka v cene 375.000,- € je o 232.736 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 13 štvorizbových bytov v Bratislave - Dúbravka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

375.000,- €
Cena nehnuteľnosti 195.000,- € 714.859,- €
136.1 m²
Celková rozloha 69 m² 303 m²
125.16 m²
Úžitková plocha 72 m² 149.03 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha136.1 m²
Úžitková plocha125.16 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81807361 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.