PREDANÉ ***ZNÍŽENÁ CENA***NA PREDAJ 3IZB PRAŽSKÝ BYT

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.:
Ulica.: Jakobyho
71 m²
7
2
3
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
179.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

69998x zobrazená v zozname / 3184x zobrazená detailne / 362x zobrazená detailne tento mesiac

******ZNÍŽENÁ CENA*******


PETRA Imrichová- realitná maklérka vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj príjemný, 3 izbový byt pražského typu s pôvodnou dispozíciou a čiastočnou rekonštrukciou – 71 m2, vo vyhľadávanej lokalite- Košice-Staré Mesto, Jakobyho ulica.

BYT: Byt má pôvodnú dispozíciu pozostávajúcu zo samostatnej obývačky, ďalších dvoch izieb, kuchyne, priechodnej kúpeľne s rohovou vaňou a oddelenej toalety. Zo vstupnej chodby sa dá vstupovať do všetkých troch izieb, taktiež do kúpeľne, ktorá je priechodná smerom do kuchyne. V chodbe si vie nový majiteľ umiestniť veľkú, vstavanú, šatníkovú skriňu, prípadne vešiakovú stenu.
Prekvapí vás aj extra priestor v srdci bytu, ktorý momentálne slúži ako hobby kútik. V budúcnosti môže slúžiť ako samostatný šatník, odkladací priestor, prípadne dielnička. V izbách sú celoplošné koberce a byt je kompletne zariadený. Po dohode je možné ho novému majiteľovi prenechať aj spolu so zariadením. V byte prebehla čiastočná rekonštrukcia, boli vymenené plastové okná vo všetkých izbách a na loggii, bezpečnostné vchodové aj interiérové dvere, prerobené kúpeľňové jadro a celá kuchyňa. Bonusom je aj zrekonštruovaná a zateplená moderná loggia (6m2), s výsuvnou markízou a novou dlažbou. K bytu prislúcha aj pivničná kobka ( 2m2) a špajza na chodbe oproti bytu (1m2). V byte sa nachádza aj pripojenie do optickej siete.

Byt je vo veľmi dobrej kondícií, udržiavaný, v čiastočne prerobenom stave, vhodný na okamžité bývanie, ale aj na prípadnú rekonštrukciu so zmenou dispozície podľa vašich predstáv, nakoľko žiadna z jeho vnútorných priečok nie je nosná, rovnako tak je byt vhodný aj pre vaše investičné zámery na prenájom.

BYTOVÝ DOM: veľmi vkusná, udržiavaná predzáhradka, kompletne zrekonštruovaný bytový dom, zateplenie fasády a rekonštrukcia spoločných priestorov bytového domu, nové schránky, elektroinštalácia, svetelné senzory, elektrický vrátnik, čistý a bezpečný vchod, bezproblémoví susedia.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: výborná občianska vybavenosť, 5 minút peši do centra mesta, v tesnej blízkosti novostavba Albelli, množstvo prevádzok, reštaurácií, Mlynský náhon, Jumbo centrum, v pešej vzdialenosti sa nachádza vyhľadávaný rekreačný areál Anička atď.

CENA a PLATBA: 179 900,-EUR vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie rezervačných a následne kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta, kompletné právne poradenstvo a servis.

KONTAKT:


Mgr. Petra IMRICHOVÁ, certifikovaný realitný maklér NARKS®
www.predajspetrou.sk
mobil:

INSTAGRAM: petra_realitymaklerka


FB: Imrichova Petra realitymaklerka
LINKEDIN: petraimrichova

YOUTUBE: Imrichova Petra Realitymaklerka


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto na ulici Jakobyho

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Jakobyho v Košiciach - Staré Mesto v cene 179.900,- € je o 1.771 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. Rozloha je o 10 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto.

Pozícia realitnej ponuky

179.900,- €
Cena nehnuteľnosti 154.900,- € 299.000,- €
71 m²
Úžitková plocha 67 m² 107 m²

Kontaktujte

Mgr. Petra Imrichová, MBA

Realify

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Realify

CTR Business center Košice, Štúrova 27, 8. poschodie, Košice 040 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha71 m²
Poschodie2
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-pi-1 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny