Rodinná vila v Starom meste s výhľadom na Dunaj a Rakúsko

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava
Ulica.: Révová 13
480 m²
1153 m²
3
áno
pôvodný
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
1.499.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

41435x zobrazená v zozname / 2503x zobrazená detailne / 550x zobrazená detailne tento mesiac

Occam New Home ponúka exkluzívne na predaj dvojdom v lukratívnej časti Starého mesta na Révovej ulici.

ELEGANCIA A PRIESTOR PRE VAŠU VÍZIU


Tieto dva bezprostredne susediace dvojpodlažné rodinné domy s jedným podzemným podlažím sa nachádzajú na pozemku o výmere 1153m2.
S podlahovou plochou každého dvojdomu približne 240m2 (obidva spolu 480m2) máte priestor, ktorý môžete transformovať podľa svojich predstáv.

INVESTUJTE DO MOŽNOSTÍ


Potenciál týchto nehnuteľností ocení investor, ktorý hľadá veľkolepé bývanie vo vyhľadávanej lokalite a pretvorí si ho podľa vlastných preferencií.
Možnosť zrekonštruovať existujúci dvojdom, vytvoriť veľkolepú vilu, alebo v jednotlivých podlažiach vytvoriť bytové jednotky - všetko toto sú perspektívy, ktoré túto nehnuteľnosť obklopujú.

REKONŠTRUKCIA DVOJDOMU – zveľadenie existujúcich nehnuteľností s možnosťou vytvorenia dvoch 3-podlažných domov, každý s vlastnou garážou, terasou, záhradou a pivnicou.

RODINNÁ VILA – prepojenie jestvujúcich domov do jedného celku s vytvorením podlaží podľa funkcie – napríklad denná časť (2.NP), nočná časť (1.NP), wellness + fitness na podzemnom podlaží.

BYTOVÉ JEDNOTKY - nový majiteľ má možnosť realizovať už pripravený projekt premeny týchto dvojdomov na 6 elegantných bytov - každý s dvoma parkovacími miestami, vlastným kúskom záhrady a pivnicou.

Architektúra projektu sa opiera o kvalitné materiály, nadčasový dizajn a moderné technológie s rešpektom k minulosti a dokonalo zapadá do histórie a atmosféry tejto vybranej oblasti.

ZBAVTE SA HEKTIKY MESTA


Nestáva sa často, že môžete vlastniť domov v pôvodnej vinárskej časti Starého mesta v Bratislave, kde Vila Révova tisícky rokov pripravovala pôdu pre vznešené životné príbehy. Výhľady na Dunaj, nábrežie a Rakúsko len podčiarkujú krásu tohto miesta.
Táto pokojná štvrť na úpätí kopca Vám prináša nielen tichú a pokojnú atmosféru, ale aj bohatú vinársku históriu a nezabudnuteľné mestské vily.


VAŠA CESTA K VYTVORENIU SNA


Neváhajte, nechajte sa uniesť touto jedinečnou príležitosťou a urobte prvý krok k dotváraniu svojho sna o krásnom bývaní cez Occam New Home na Révovej ulici.


Occam New Home poskytuje profesionálne služby v oblasti sprostredkovania predaja a prenájmu nehnuteľností s primárnym zameraním na novostavby. Spolupracuje s významnými developerskými spoločnosťami na Slovensku. Je súčasťou portfólia Occam Real Estate, ktorá pôsobí na trhu ako investičná, developerská a asset management spoločnosť v oblasti nehnuteľností, s fokusom na rezidenčné, retailové a kancelárske projekty.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave na ulici Révová 13

Inzerovaný rodinný dom na ulici Révová 13 v Bratislave v cene 1.499.000,- € je o 207.309 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave. Rozloha je o 212 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave.

Pozícia realitnej ponuky

1.499.000,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 2.750.000,- €
1153 m²
Rozloha pozemku 239 m² 1862 m²
272 m²
Zastavaná plocha 81 m² 645 m²
480 m²
Úžitková plocha 105 m² 886.56 m²

Kontaktujte

Mgr. Matej Poláček

Occam New Home, s.r.o.

Occam New Home, s.r.o.

Digital Park I, Einsteinova 21, Bratislava - mestská časť Petržalka 851 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1153 m²
Zastavaná plocha272 m²
Úžitková plocha480 m²
Počet poschodí3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Balkónáno - 4
Terasaáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Strechapôvodná
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--15 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.