RODINNY DOM, OBEC: ČAŇA, KE-OKOLIE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Čaňa
177 m²
725 m²
1
4
áno
studňa a vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
364.999,- € MOZNA VYMENA
Ponúknite vlastnú cenu

6216x zobrazená v zozname / 529x zobrazená detailne / 366x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY Vám v zastúpení Ing. Milanom Drotárom ponúka na predaj rodinný dom v obci ČAŇA. Dom bol skolaudovaný v roku 2011, typ bungalov.

Základné informácie a dispozícia: Dom sa nachádza priamo v obci v nezáplavovej oblasti s dostupnosťou všetkých sietí.
Dispozícia: Jedná sa o 4 izbový dom, 3 samostatné izby, spálňa -18,3m2, dve izby – 12,4m2,, jedna izba- obývacia izba je prepojená s kuchyňou a jedálňou 27,10m+17,50m2, v kuchyni je k dispozícii špajza -3,5m2, kúpeľňa s rohovou vaňou a WC-9,3m2, druhá kúpeľňa (sprchovací kút spolu s WC) je situovaná v spálni. V dome sa nachádzajú vstavané skrine a nábytok, ktorý je súčasťou predaja domu, vrátane spotrebičov v kuchyni. Technická miestnosť sa nachádza v dome s prístupom zvonku. Pri doma je k dispozícii odkladacia garáž o rozmere 24m2, prístrešok na státie áut, altánok, a vonkajší bazén. Pozemok je rovinatý o rozlohe 725m2, zastavaná plocha domu je 177m2.

INŽINIERSKE siete:


kúrenie kotlom na plyn zn. VAILLANT. V dome dvojokruhové vykurovanie podlahovým vykurovaní a radiátormi v izbách, ohrev vody je na plyn.
voda: dom je napojený na studňu, na obecný vodovod je možnosť sa napojiť.
elektrina: 230 /400V.

Dom je napojený na obecnú kanalizáciu.


V dome je optika od Telekomu
Mesačné náklady na bývanie sú 160 eur (elektrina, plyn)

Stavba


Dom je postavený z tehál a zateplený. V dome sú dvojsklá, plávajúce podlahy dlažby, strecha je plechová – Rannila, deka na dome je betónová, s možnosťou výstavby podkrovia, strecha je zateplená. Chodníky, terasa, oplotenie pozemku, stromy na pozemku, všetko je k dispozícii a urobené.
K dispozícii je aj pôdorys, v ktorom sú však urobené určité zmeny (vonkajší krb na terase nie je k dispozícii, ale je urobený dvojkomín, v spálni je k dispozícii kúpeľňa s WC, a zvonku vedľa jednej izby je urobená technická miestnosť, ktorá nie je v kúpeľni).

DOM je možné aj VYMENIŤ ZA 2-3 IZBOVÝ BYT V KOŠICIACH S DOPLATKOM.


Lokalita: Obec Čaňa. V obci je veľmi dobrá plná občianska vybavenosť. Nachádza sa tam škôlka, základná škola vrátane telocvične a plavárne, futbalový a hokejový štadión, nákupné centrum Tesco, SLSP, zdravotné stredisko a veľa iných obchodov a prevádzok. V blízkom okolí je možnosť rybárčanie, bicyklovania a turistiky. Obec sa nachádza cca. 15km od Košíc a lokalita obce je situovaná v blízkosti nového priemyselného parku Volvo.


JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Čani

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Čani. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0917.., uveďte číslo ponuky ZR-MD...

Pozícia realitnej ponuky

364.999,- €
Cena nehnuteľnosti 29.500,- € 510.000,- €
725 m²
Rozloha pozemku 237 m² 3710 m²
177 m²
Zastavaná plocha 54 m² 1052 m²
177 m²
Celková rozloha 65.3 m² 4147 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku725 m²
Zastavaná plocha177 m²
Celková rozloha177 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapôvodná
Bazénexteriérový
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MDD-285 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.