Atraktívny rodinný dom v malebnej prírode na predaj, Bzenov pri Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Bzenov
Ulica.: Bzenov
200 m²
975 m²
4
áno - 1 auto
úplne prerobený
studňa a vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
279.000,- € Dohoda možná, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

55608x zobrazená v zozname / 3128x zobrazená detailne / 315x zobrazená detailne tento mesiac

Atraktívny rodinný dom sa nachádza v obci Bzenov, ktorá susedí s krajským mestom Prešov a je vzdialený iba 10 km od centra mesta. V bezprostrednom okolí je nádherná príroda, pričom ide o mimoriadne tichú a pokojnú lokalitu.
Na pomerne veľkom pozemku okrem domu nájdeme spevnené plochy zo zámkovej dlažby, chodníky, terasu, altánok, okrasnú, ovocnú i zeleninovú záhradku, mini-jazierko s vodopádom, záhradný domček, saunu, skleník či podzemnú samostatne stojacu pivnicu. Vedľa terasy je osadená kvalitná vírivka (jacuzzi), ktorá sa dá využívať celoročne.
Samotný dom je postavený ako montovaná stavba a bol nedávno kompletne zrekonštruovaný. Stavba je kompletne zateplená, na streche je pálená škridla, okná sú plastové s izolačným trojsklom.
Na prízemí, resp. v suteréne sa nachádza garáž, dielňa, chodba, špajza, hobby miestnosť, kotolňa a práčovňa. Vykurovanie je teplovodné prostredníctvom radiátorov a plynového kondenzačného kotla. Na poschodí je obývacia izba s jedálenskou časťou, balkón, kuchyňa, chodba, spálňa, dve izby, kúpeľňa s toaletou a samostatné WC. Podkrovie je nedokončené a používalo sa ako úložný priestor. Jeho priestorová veľkorysosť v prípade potreby umožní vytvorenie minimálne ďalších dvoch veľkých izieb.
Dom sa predáva kompletne zariadený, so všetkými spotrebičmi a vybavením, vrátane vonkajšej sauny a jacuzzi (kupovaná r. 2022). Všetko je vo výbornom stave a pripravené na okamžité nasťahovanie. V dome sa navyše nachádza aj ďalšia malá sauna pre dve osoby. Dom a pozemok je monitorovaný kamerovým systémom, vstupná aj garážová brána sú vybavené elektrickými pohonmi. Autobusová zastávka MHD (linka č. 18) je vo vzdialenosti cca 100 m od domu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bzenove

Inzerovaný rodinný dom v Bzenove v cene 279.000,- € má priemernú cenu rodinného domu v Bzenove. Rozloha má priemernú rozlohu rodinného domu v Bzenove.

Pozícia realitnej ponuky

279.000,- €
Cena nehnuteľnosti 1.030,- € 1.500.000,- €
975 m²
Rozloha pozemku 96 m² 4765 m²
120 m²
Zastavaná plocha 60 m² 432 m²
1132 m²
Celková rozloha 80 m² 4765 m²
200 m²
Úžitková plocha 66 m² 430 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku975 m²
Zastavaná plocha120 m²
Celková rozloha1132 m²
Úžitková plocha200 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené zMontované
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--40 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny