ROVINATÝ STAVEBNÝ POZEMOK S PROJEKTOM NADŠTANDARTNÉHO 4 IZBOVÉHO BUNGA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Krasňany
1027 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
145.000,- €
141,19 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

14516x zobrazená v zozname / 1561x zobrazená detailne / 320x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku ************************* https://youtu.be/xgcxicm_97s *************************

TUreality ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Krasňany, ktoré sú vzdialené len 14km od krajského mesta Žilina. Celková výmera pozemku je 1027m² + podiely na prístupových cestách.

Pozemok sa nachádza v novopostavenej časti rodinných domov. Ku pozemku vedú dve spevnené prístupové cesty. Pozemok je rovinatý, celodenne stenčený s výbornou orientáciou na J/Z. Je nepravidelného tvaru o šírke cca 24m X 42m dĺžke. Inžinierske siete: elektrická prípojka je v dosahu, odpad formou žumpy (do budúcna sa plánuje ČOV), zdroj vody studňa.

Súčasťou predaja je aj projekt s právoplatným stavebným povolením na nadštandardný 4 izbový rodinný bungalov o podlahovej ploche 148,90m² spolu s prístreškom pre dve autá. Projekt domu zahŕňa 4 obytné miestnosti, technickú miestnosť, 2 kúpeľne s WC, pracovňu a sklad.

Budúci majiteľ môže okamžite začať v stavbe, alebo sa môže rozhodnúť pre svoj vlastný dom.

Okolie ponúka krásne prostredie Malej Fatry. Malá Fatra je obľúbenou destináciou pre turistiku, turistickú a horskú cyklistiku, lyžovanie a iné outdoorové aktivity, kde môžete objavovať krásy slovenskej krajiny a relaxovať v horskom prostredí.

Mapa uvádza len orientačné rozmery. Bližšie info: alebo na tel. čísle

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Krasňanoch

Rozloha pozemku na bývanie 1027 m2 je o 79 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Krasňanoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 pozemku na bývanie v Krasňanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-50...

Pozícia realitnej ponuky

145.000,- €
Cena nehnuteľnosti 25.700,- € 260.000,- €
1027 m²
Rozloha pozemku 321 m² 2147 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1027 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-50927 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny