SLNEČNÝ 1 – IZB. BYT, INVESTIČNÝ, VÝHĽAD, ŠATNÍK, GABČÍKOVÁ, KARLOVA V

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Gabčíkova
37 m²
12
10
1
nie
pôvodný
áno
nie
predaj - 1-izbový byt
144.600,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2851x zobrazená v zozname / 246x zobrazená detailne / 246x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj zariadený 1 – izbový byt so šatníkom v pôvodnom stave s plastovými oknami, ktorý sa nachádza na Gabčíkovej ulici v Bratislave, mestskej časti Karlova Ves. Byt sa nachádza na 10. poschodí z 12. poschodového zatepleného bytového domu s novým výťahom. Okná sú orientované na východ, čo zabezpečuje výhľad na mesto, dostatok denného svetla a zároveň sa byt počas letných mesiacov neprehrieva.
Bytový dom bol daný do užívania koncom 70. rokov. V posledných rokoch bol zateplený, vrátane rekonštrukcie spoločných priestorov, výmeny poštových schránok. V jeho blízkom okolí je verejné parkovanie, pod bytovým domom sa nachádzajú samostatné garáže s prístupom priamo z ulice. K bytu okrem pivničnej kobky prislúcha aj spoločný priestor, ktorý sa nachádza na chodbe a je možné ho využívať ako kočikáreň, prípadne k úschove bicyklov.
Napriek tomu, že ide o jednoizbový byt je tu dostatok úložného priestoru, aj vďaka samostatne stavebne oddelenou menšou miestnosťou využívanou ako šatník. Napriek pôvodnému stavu je vhodný k okamžitému nasťahovaniu, je udržiavaný a zachovalý. Byt je ideálny pre jednotlivca, ako aj mladé páry. Taktiež je vhodný aj pre záujemcov, ktorí hľadajú nehnuteľnosť na investičné účely. V súčasnosti sa byt prenajíma a v prípade záujmu je možné pokračovať. Byt je v osobnom vlastníctve, bez ťarchy.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* Lokalita: Bratislava – Karlova Ves, Gabčíkova ulica
* Zateplený bytový dom: Áno
* Poschodie: 10. z 12.
* Bezbariérový prístup: Nie
* Výťah: Áno
* Pivnica: Áno (na – 1. poschodí)
* Balkón: Nie
* Počet izieb: 1
* Parkovanie: Verejne
* Vykurovanie: Ústredné
* Internet: Optika
* Mesačné náklady: 100€
* Zariadenie: Áno vrátane spotrebičov

VÝMERA BYTU:


* Úžitková plocha: 37 m²

DISPOZÍCIA BYTU:


* Vstupná chodba
* Šatník
* Samostatná toaleta
* Kúpeľňa
* Obývacia izba
* Kuchyňa

LOKALITA A OKOLIE:


Bytový dom sa nachádza na hranici Karlovej Vsi a Dlhých Dielov v tichej lokalite. V blízkosti je dobrá občianska vybavenosť, ktorá je vzdialená iba pár minút chôdzou: potraviny LIDL, lekárne, čerpacia stanica, kaviareň, cukráreň, reštaurácie, IRON GYM, Minigolf, materské školy, Talianske bilingválne gymnázium, súkromné jasle, zástavka MHD s pravidelnými priamymi spojmi aj na hlavnú vlakovú stanicu Bratislava. V blízkom okolí sa nachádzajú banky, pošta, BILLA, poliklinika, MŠ a ZŠ. Zároveň táto lokalita poskytuje dobré a rýchle napojenie sa na diaľnicu D2 - približne 3 minút autom. V okolí domu je dostatok zelene, menší park s lavičkami, detské ihriská. Milovníci prechádzok a voľnočasových aktivít určite ocenia v neďalekom okolí Vodárenskú záhradu, futbalové ihrisko, nábrežie Dunaja, Líščie údolie. Po nábreží je možnosť sa dostať pešou chôdzou, prípadne na bicykli do centra mesta, Petržalky, prípadne na opačný smer sa nachádza Hrad Devín.

CENA: 144 600€



ID: 818273

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves na ulici Gabčíkova

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 jednoizbových bytov v Bratislave - Karlova Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

144.600,- €
Cena nehnuteľnosti 115.900,- € 145.000,- €
37 m²
Celková rozloha 30 m² 40 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha37 m²
Poschodie10
Počet poschodí12
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-818273 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.