Španielske pobrežie Costa Blanca NA PREDAJ LUXUSNÁ VILA pri Benidorme

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.:
339 m²
predaj - Vila
760.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

62055x zobrazená v zozname / 3750x zobrazená detailne / 120x zobrazená detailne tento mesiac

Moderné vily v rezidenčnom komplexe s panoramatickým výhľadom na Stredozemné more, Alteu a panorámu Benidormu. Uzavretý a strážený rezidenčný komplex ponúka samostatné domy navrhnuté podľa najmodernejšej architektúry, kde má každá rezidencia svoj vlastný exkluzívny dizajn, ktorý ju robí jedinečnou. Domy sa vyznačujú svetlosťou a otvorenými vnútornými priestormi. Dispozície ponúkajú 3 a 4 spálne, 4 a 5 kúpeľne, otvorenú kuchyňu, obývacie izby a jedálne rôznych tvarov, terasu, bazén, gril, uzamknutú garáž a výťah. Ceny víl sa pohybujú od 760.000 Eur po 1.050.000 Eur.

Komplex má veľmi dobrý priamy prístup na diaľnicu, leží 10 km od Benidormu, len 50 km od letiska v Alicante a 100 km od letiska vo Valencii. Veľmi blízko je golfové ihrisko. Malebné pobrežné mesto Altea s krásnym historickým centrom ponúka všetky služby a voľnočasové aktivity veľkého mesta a súčasne poskytuje otvorené vyhliadky na prírodu a intenzívnu modrú farbu Stredomoria.

Costa Blanca má typické stredomorské podnebie, s chladným morským vánkom v lete a je ochranou zo strany okolitých hôr proti chladu severných vetrov v zime. V oblasti je priemerne takmer 3000 hodín slnečného svitu ročne a priemerná teplota ľahko presahuje 20 stupňov. V roku 1986 Svetová zdravotnícka organizácia odporučila klímu tejto oblasti ako jednu z najpríjemnejších na svete – ani príliš teplo v lete, ani príliš chladno v zime. V priemere sa môže pochváliť 325 slnečnými dňami ročne, je teda ideálna na návštevu po celý rok.

Typ nehnuteľnosti: dom/vila


Lokalita: Altea
Orientácia: juh

Status: novostavba


Pozemok: 0
Obytná plocha: 339 m2

Kuchyňa: 1


Obývacia izba: 1
Spálňa: 3

Kúpeľňa: 4


Nábytok: nie
Klimatizácia: áno

Vzdialenosť od mora: 4,5 Km


Výhľad na more: áno
Bazén Typ: súkromný

V prípade záujmu o informácie ma neváhajte kontaktovať

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

760.000,- €
Cena nehnuteľnosti 125.000,- € 3.500.000,- €
339 m²
Úžitková plocha 54 m² 497 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha339 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LR-297 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.