Vila snov s výhľadom na more v Grant Alacant

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.: Gran Alacant
325 m²
575 m²
3
8
áno
predaj - Vila
1.299.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

25635x zobrazená v zozname / 1202x zobrazená detailne / 140x zobrazená detailne tento mesiac

Vila snov s výhľadom na more. Luxusný dom sa nachádza na pozemku 570 metrov, s neuveriteľným výhľadom na more. Terasy, vírivka, gril, záhrady, posilňovňa, 5 spální, 4 kúpeľne a vynikajúci priestor na trávenie voľného času, aby ste si mohli vychutnať najlepšiu kvalitu života s výhľadom na Stredozemné more, v exkluzívnej Carabassí urbanizácii Gran Alacant.

Táto úžasná vila s 5 spálňami a 4 kúpeľňami sa nachádza priamo pri pláži a ponúka jedinečný zážitok z bývania v pokojnom a relaxačnom prostredí. Vila je postavená z vysoko kvalitných materiálov a starostlivej pozornosti k detailom a má priestranný obývací a jedálenský kút, ktorý sa otvára na terasu s panoramatickým výhľadom na more. Elegantné a moderné interiéry ponúkajú pocit luxusu a pohodlia, zatiaľ čo svetlé a priestranné izby zaručujú relaxačný a pohodlný pobyt. Vďaka nádhernému výhľadu a privilegovanej polohe je táto vila ideálnym miestom pre tých, ktorí si chcú vychutnať bývanie na pláži v nehnuteľnosti snov.

Dom s rozlohou 325 metrov štvorcových je rozdelený na 3 poschodia. Na hlavnom poschodí sa nachádza vstupná hala, spálňa, kúpeľňa, priestranná obývacia izba - jedáleň s krbom a nádherným výhľadom na more a veľká hlavná kuchyňa, plne zariadená a vybavená.

V hornom poschodí sú 4 spálne, všetky vynikajúcej veľkosti. Hlavná spálňa má šatňu a kúpeľňu s vlastnou kúpeľňou, kde si môžete vziať relaxačný kúpeľ a obdivovať vynikajúci výhľad na more z celého objektu. Dve spálne majú prístup na peknú terasu, z ktorej si môžete vychutnať stredomorské podnebie a výhľad. Okrem toho sa na tomto poschodí nachádza druhá kúpeľňa, vybavená veľkým sprchovacím kútom.

Spodné poschodie domu je veľký rekreačný priestor, ktorý má kuchyňu s ostrovom, obývaciu izbu, kanceláriu, skladovacie priestory a rôzne prvky voľného času, ako je biliard alebo stolný futbal. Okrem toho sa na tomto poschodí nachádza sauna, kúpeľňa a niekoľko skladovacích priestorov. Hlavná záhrada domu je prístupná z tejto oblasti a ponúka nádherný výhľad na záliv.

Vonku sa okrem záhrad, terás a vírivky nachádza uzavretý gril s vlastnou kuchyňou. Súčasťou ubytovacieho zariadenia je aj posilňovňa s výhľadom na more a súkromné parkovisko.

Dom sa nachádza v exkluzívnej urbanizácii Carabassí, ktorá má krásne spoločné priestory, ako je paddle tenisový kurt, niekoľko bazénov, jeden z nich s nádherným výhľadom na more, rôzne vyhliadky a detské ihrisko, okrem iného vybavenie.

Gran Alacant je ideálna rezidenčná štvrť pre život s vysokou kvalitou života. Má všetky druhy služieb, ako sú supermarkety, reštaurácie, kaviarne, lekárne, zdravotné strediská, banky, školy atď. Okrem toho je to oblasť dokonale komunikovaná po ceste so strategickými bodmi v provincii Alicante, ako je letisko, Alicante, Santa Pola alebo Elche. Najkrajšie pláže sú vzdialené niečo vyše 1 kilometra

* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške do 15%.

** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my pre Vás nájdeme "PONUKU NA MIERU" .

*** Servis od A po Z ! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

Neváhajte nás kontaktovať.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

1.299.900,- €
Cena nehnuteľnosti 125.000,- € 3.500.000,- €
575 m²
Rozloha pozemku 150 m² 2129 m²
570 m²
Celková rozloha 54 m² 1100 m²
325 m²
Úžitková plocha 54 m² 497 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku575 m²
Celková rozloha570 m²
Úžitková plocha325 m²
Počet poschodí3
Počet izieb8
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Terasaáno
Zariadeniezariadený
Bazénexteriérový

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--532 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.