Stavebný pozemok 1627 m2 v obci Klokoč

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Klokoč
1627 m²
verejný vodovod
230/400V
predaj - Pozemky - bývanie
71.588,- €
44,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

12533x zobrazená v zozname / 892x zobrazená detailne / 324x zobrazená detailne tento mesiac

Máme pre Vás jedinečnú príležitosť stať sa majiteľom stavebného pozemku s nádherným výhľadom medzi mestom Zvolen a Detva v obci Klokoč. Cena pozemku je 44,-€ / 1 m2. Tento pozemok je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokoj a krásu prírody. Pozemok sa nachádza v intraviláne obce. Táto lokalita je obľúbená pre svoju blízkosť k prírode a zároveň pohodlný prístup k všetkým potrebným službám a vybaveniu.

Pozemok má výmeru 1.627 m2. Jeho rozmery sú 60m x 27m. Na pozemku sa nachádza vodovodná, elektrická prípojka a aj optický internet. Veľkosť pozemku ponúka rôzne možnosti využitia. Môžete si na ňom postaviť dom s terasou, odkiaľ si budete môcť vychutnávať krásne výhľady. Pozemok je tiež ideálnym miestom pre záhradníkov a milovníkov prírody, ktorí si tu môžu vytvoriť svoj zelený raj.

Obec Klokoč je dobre spojená s okolitými mestami a obcami – mesto Zvolen s pripojením na diaľnicu je vzdialené 21 km, Detva 17 km. Do oboch miest sa dostanete do 15 min. - rýchlo a pohodlne. Okolie ponúka množstvo turistických a cyklistických trás, ktoré vás zavedú do krásnej prírody.

Pre viac informácií a na obhliadku nás neváhajte kontaktovať na alebo

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: Tel. č. .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Klokoči

Rozloha pozemku na bývanie 1627 m2 je o 284 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Klokoči.

Pozícia realitnej ponuky

71.588,- €
Cena nehnuteľnosti 10,- € 185,- €
1627 m²
Rozloha pozemku 500 m² 13237 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1627 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Internetoptika
Inžinierske sieteáno
Káblová televíziaáno
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1046 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny