Stavebný pozemok 510m2, Moravanyy nad Váhom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Moravany nad Váhom
Ulica.: Západná
510 m²
verejný vodovod
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

21254x zobrazená v zozname / 2072x zobrazená detailne / 332x zobrazená detailne tento mesiac

189358 - Len necelé 4km od kúpeľného mesta Piešťany v obci Moravany nad Váhom, ponúkame na predaj rovinatý stavebný pozemok na výstavbu rodinného domu o ploche 510m2 s rozmermi cca 24m x 21,25m. IS sú vybudované a nachádzajú sa pri pozemku. Pozemok sa nachádza v novovybudovanej časti obci už so začatou výstavbou rodinných domov a vedie k nemu asfaltová cesta.

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia - Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku.

Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo mail adrese

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Ďalších viac ako 400 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Moravanoch nad Váhom na ulici Západná

Rozloha pozemku na bývanie 510 m2 je o 573 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Moravanoch nad Váhom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 pozemku na bývanie v Moravanoch nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903641.., uveďte číslo ponuky ZR-18...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku510 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-189358 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.