Stavebný pozemok 747 m2 Zvolen obec Hronská Dúbrava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Hronská Dúbrava
747 m²
neuvedené
verejný vodovod
230/400V
nie
predaj - Pozemky - bývanie
62.748,- €
84,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

12901x zobrazená v zozname / 850x zobrazená detailne / 310x zobrazená detailne tento mesiac

Stavebný pozemok Hronská Dúbrava len 6 minút od mesta Zvolen. V ponuke máme štyri parcely o výmerách 699 m2, 714 m2 a dva pozemky majú po 747 m2. Stavebné pozemky sú rovinaté. V ich okolí je krásna príroda, čistý vzduch a v blízkosti tečie potôčik. Obecný úrad Hronská Dúbrava výstavbu rodinných domov povolil. Inžinierske siete sa nachádzajú pri pozemku. Vjazd je široký 11m. Poskytuje dostatok priestoru pri výstavbe rodinných domov. Táto lokalita vám zabezpečí tiché a príjemné bývanie. Kúpna cena je 84EUR/m2.

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: Tel. č. .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Hronskej Dúbrave

Rozloha pozemku na bývanie 747 m2 je o 115 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Hronskej Dúbrave.

Pozícia realitnej ponuky

62.748,- €
Cena nehnuteľnosti 55,- € 84,- €
747 m²
Rozloha pozemku 747 m² 6496 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku747 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizácianie
Inžinierske sieteáno
Orientáciajuhovýchodná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-587389 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.