STAVEBNÝ POZEMOK – ČAŇA, 750 m2, ROVINA, 8 KM OD KOŠÍC

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Čaňa
750 m²
predaj - Pozemky - bývanie
89.990,- €
119,99 €/m2 + 800 € KANALIZAČNÁ PRÍPOJKA
Ponúknite vlastnú cenu

6076x zobrazená v zozname / 964x zobrazená detailne / 353x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY ponúka so súhlasom majiteľa stavebný pozemok. Ide o rovinatý pozemok v obci Čaňa. Výmera pozemku je 750 m2. K pozemku je privedená elektrina, kanalizácia a nanovo vyasfaltovaná cesta. Obecný vodovod a plynovod sa nachádzajú 80 m od hranice pozemku. Okolité rodinné domy využívajú ako zdroj pitnej vody studňu. Rozmery pozemku sú 12 x 62 metrov.
Cena za jeden pozemok je 89 990 Eur + 800 Eur za kanalizačnú prípojku.
V uvedenej lokalite je iba výstavba nových domov s dobrými susedmi. Pozemok je vzdialený iba 8 km od Košíc - teda iba 12 minút jazdy autom. Obec Čaňa má kompletnú občiansku vybavenosť – materská škola, škôlka, zdravotné stredisko, TESCO, zimný štadión, športovú halu, futbalové ihrisko a ďalšie výhody. Autobusové spojenie je pravidelné a frekventované.
JOZUE REALITY s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Čani

Rozloha pozemku na bývanie 750 m2 je o 275 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Čani. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 pozemku na bývanie v Čani. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421918.., uveďte číslo ponuky ZR-JT...

Pozícia realitnej ponuky

89.990,- €
Cena nehnuteľnosti 23.990,- € 687.358,- €
750 m²
Rozloha pozemku 400 m² 12125 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku750 m²
Statusaktívne
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JT-117 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.