Štýlový a veľkolepo priestranný 3i mezonet s krbom a saunou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Nivy
Ulica.: Bazová
132 m²
3
posledné poschodie
3
áno - 1 auto
po rekonštrukcii
áno
áno - 1
predaj - 3-izbový byt
449.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

76986x zobrazená v zozname / 1689x zobrazená detailne / 320x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj, moderný a dizajnovo zariadený mezonet vo vysokom štandarde, s výhľadom na Karpaty, v staršej novostavbe, vo vyhľadávanej časti mesta, Ružinov-Nivy, BA II.

Pohodlný a plne klimatizovaný byt s drevenými parketami, má grandióznu rozlohou 132m2 (120m2 po odpočítaní stropných šikmín) vrátane terasy a loggie, je situovaný na 3./ 3.posch. s výťahom v tichom dvore s možnosťou bezproblémového parkovania.

Unikátny a slnečný, rožný mezonet navrhnutý na mieru pod dohľadom architekta s dokonale otvorenou obývacou izbou s krbom a najmodernejšou infra saunou v zimnej záhradke, na hranici centra mesta sa predáva kompletne zariadený kvalitným vstavaným nábytkom na mieru.

Vstupná chodba s kvalitným vstupným šatníkom, vstupnou toaletou s umývadlom. Plynule prechádza, okolo dizajnového vnútorného schodiska so skleneným zábradlím, do grandiózneho denného obývacieho priestoru s dominantou v podobe krbu a trámovej galérie s bielou koženou sedačkou s modernou kuchynskou linkou z kvalitných materiálov a výstupom na loggie so skvelou infra saunou. Nočná časť je tvorená dvomi priestormi, priestrannou izbou na vstupnom podlaží, dnes využívanou ako šatník a relaxačno-odpočinkovým, otvoreným priestorom na poschodí s otvorenou kúpeľňovou časťou s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. Podlažie ponúka aj priestor na šatníky. Vybavený veľkou manželskou posteľou, TV a výstupom na terasku.

Unikátne poloha v meste na skok od historického centra mesta s množstvom zelene a pohodlným priestorom pre život. V susedstve atraktívnej Medickej záhrady, či Lekárskej fakulty, reštaurácii či drobných – tematických kaviarničiek, či nákupných a rekreačných možností v neďalekom obchodnom centre NiVY alebo pracovných možností v CBC.

Klasická architektúra, atraktívna poloha v Meste s bezproblémovou dopravou a príjemné prostredie Vám zaručia nadštandardné bývanie v Bratislave. Staré mesto, nabáda v každom ročnom období na niečo iné: čakajú Vás prechádzky historickým centrom, posedenia v štýlových reštauráciách a kaviarničkách, gastronomické zážitky slovenských i medzinárodných kulinárskych špecialít a nápojov, tiež vzácne muzeálne a galerijné expozície a návšteva divadla. Všetko v dostupnosti, pre Vás..

Bezproblémové voľné parkovanie vo vstupnom dvore a k dispozícii je aj samostatná garáž v cene 29.500,-€ .

TOPPONUKA


TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Nivy na ulici Bazová

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Bazová v Bratislave - Nivy v cene 449.900,- € je o 82.411 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Nivy. Rozloha je o 36 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Nivy. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 7 trojizbových bytov v Bratislave - Nivy. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-GE...

Pozícia realitnej ponuky

449.900,- €
Cena nehnuteľnosti 240,- € 449.900,- €
132 m²
Celková rozloha 1 m² 137 m²
132 m²
Úžitková plocha 1 m² 132 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha132 m²
Úžitková plocha132 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno - 2
Terasaáno - 1
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GE-577 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny