TU reality ponúka na predaj dvojizbový byt po kompletnej rekonštrukcii

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Dunajská Lužná
40 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
135.050,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2682x zobrazená v zozname / 238x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality ponúka na predaj dvojizbový byt s pekným výhľadom v obci Dunajská Lužná.

Byt prebehol kompletnou rekonštrukciou, je zariadený práčkou, sporákom, sedacou súpravou a skriňou. Disponuje novou klimatizáciou.

Úžitková plocha bytu predstavuje 40 m², vrátane loggie 2 m². Dispozícia bytu: vstupná chodba, spálňa, kuchyňa, obývačka, kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom.

Nachádza sa na 3. poschodí, parkovanie je možné priamo vo dvore, na ktorom je taktiež možné si urobiť posedenie, alebo záhradku, je možné ho využívať.

Obec Dunajská Lužná disponuje plnou občianskou vybavenosťou, obchody, škola, škôlka, rôzne záujmové aktivity, hrádza, pošta. Jednoduchá dostupnosť do Bratislavy – 7 km, či už po starej ceste, alebo novej R7, a taktiež do mesta Šamorín.

Radi Vám poskytneme aj finančné poradenstvo. Energetický certifikát nebol predložený.
Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , prípadne mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku40 m²
Poschodieneuvedené
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vývoj ceny