Na predaj 2i. byt Lesná ul. Miloslavov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Miloslavov
Ulica.: Lesná
37.92 m²
1
2
nie
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
99.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

16515x zobrazená v zozname / 974x zobrazená detailne / 416x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj 2-zbový byt s úžitkovou plochou 37,92m2 nachádzajúci sa na 1. podlaží bytového domu v obci Miloslavov - časť Alžbetin dvor.

Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2018 a pozostáva z dvoch nadzemných podlaží.

Dispozícia:


Po vstupe do bytu sa nachádzame vo vstupnej chodbe, odkiaľ sa po ľavej strane dostaneme do kúpeľne so sprchovým kútom.
Smerom vpred zo vstupnej chodby sa dostaneme do menšej z dvoch izieb so vstavanou skriňou a rozťahovacou sedačkou. Na pravej strane je vchod do väčšej z dvoch izieb, obývačky, ktorá je vybavená rozkladaciu sedacou súpravou a TV skrinkou, z ktorej je vchod do kuchynskej časti. Kuchyňa je kompletne zariadená. Nachádza sa tu kuchynská linka, chladnička, kuchynský drez, elektrická varná doska a elektrická rúra. V rámci kuchynskej linky je zakomponovaná aj automatická práčka. V byte sú dve klimatizačne jednotky.


LOKALITA:


Bytový dom sa nachádza v príjemnej a tichej lokalite Miloslavova, v časti Alžbetin dvor s kompletnou občianskou vybavenosťou. V rámci bytovky sa nachádza krytý bazén, fitnes centrum a reštaurácia. V obci je materská a základná škola, nákupné možnosti (napr. Billa), plávanie pre deti, športový areál, park, kostol, všeobecný lekár,...
Do Bratislavy sa dostanete do 10 minút. Je tu rýchle napojenie na obchvat D4 a R7. Nachádza sa tu aj vlaková stanica, čo umožňuje pohodlné cestovanie do Bratislavy.
Okrem Bratislavy sa viete dostať aj do najbližšieho mesta Šamorín, kde už nájdete aj pobočky jednotlivých bánk, kaviarne, reštaurácie, obchodné reťazce ako Kaufland, Lidl, Tesco, Billa, drogérie DM a Teta Drogérie, predajne nábytku Mobelix, Jysk a pod. Pre rekreačné vyžitie môžete navštíviť aj športový komplex X-Bionic Sphere.

Cena nehnuteľnosti:


Cena bytu vrátane provízie je 99990€. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, služby realitnej kancelárie.
V prípade potreby Vám bezplatne porovnáme a odporučíme najlepšie podmienky hypotekárneho úveru, spolupracujeme so všetkými bankovými spoločnosťami.
V prípade záujmu o viac informácií alebo o obhliadku ma prosím kontaktujte telefonicky alebo mailom.

Teším sa na stretnutie s Vami



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Miloslavove na ulici Lesná

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Lesná v Miloslavove v cene 99.990,- € je o 2.627 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Miloslavove. Rozloha je o 19 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Miloslavove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Miloslavove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-80...

Pozícia realitnej ponuky

99.990,- €
Cena nehnuteľnosti 85.500,- € 272.390,- €
37.92 m²
Celková rozloha 37 m² 207.51 m²
37.92 m²
Úžitková plocha 36.05 m² 238 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha37.92 m²
Úžitková plocha37.92 m²
Poschodie1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-800323 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny