TUreality ponúka pekný 2i byt v Dúbravke, ul. Pri kríži, 51m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
51 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
169.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2147x zobrazená v zozname / 224x zobrazená detailne / 32x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 2i byt v Dúbravke na ulici Pri kríži. Byt má výmeru 51 m2 a nachádza sa 2.poschodí v 4.podlažnom bytovom dome bez výťahu. K bytu prislúcha pivnica v suteréne BD. Orientovaný je na východ.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, spálne, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Prešiel rekonštrukciou v r. 2013 – výmena podlahy, rekonštrukcia elektroinštalácie v celom byte, úplná obnova kúpeľne a WC, výmena kuchynskej linky a nábytku v obývačke, na chodbe sú vstavané skrine. Byt sa predáva zariadený - vstavaný šatník v spálni, dve skrine s kancelárskym stolom v spálni, dve samostatné postele s matracmi v spálni, skrinka na topánky so zrkadlom na chodbe, dve vstavané skrine na chodbe, skrinka s umývadlom v kúpeľni, práčka, sedacia súprava s nábytkom v obývačke, kuchynská linka s chladničkou, mikrovlnkou, sporákom, digestorom a stolom. Na všetkých oknách v byte sú vonkajšie a vnútorné žalúzie. Mesačné náklady sú 170€ komplet vrátane elektriny.
Dom sa nachádza v pokojnej časti Dúbravky s kompletnou občianskou vybavenosťou - obchody, školy, škôlky, reštaurácie, MHD zastávka, OC Saratov je 5 min pešo, Bory Mall 3 min autom, les 3 - 4 min pešo od domu.

Cena bytu je 169.000,-Eur.


Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 11 dvojizbových bytov v Bratislave - Dúbravka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-53...

Pozícia realitnej ponuky

169.000,- €
Cena nehnuteľnosti 110.000,- € 298.447,- €

Podrobné informácie

Rozloha pozemku51 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53221 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.