UNIQ Slnečnice Príjemný 3-izbový byt s terasou a krásnym výhľadom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Fialová
84.4 m²
7
6
3
áno
holopriestor
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
281.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

126270x zobrazená v zozname / 1852x zobrazená detailne / 371x zobrazená detailne tento mesiac

RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj príjemný 3-izbový byt s veľkou terasou a krásnym výhľadom v rezidenčnom komplexe UNIQ Slnečnice, ktorý je poslednou a najžiadanejšou časťou Zóny viladomy. Patrí k najkrajším a architektonicky najlepším spojeniam nadštandardného bývania so všetkými výhodami pre obyvateľov Slnečníc.

BYT
Svetlý 3-izbový byt sa nachádza na 6. podlaží zo siedmych. Veľká terasa prístupná z každej z izieb ponúka možnosti oddychu a relaxu s krásnym výhľadom. Byt disponuje celkovou úžitkovou plochou 84,4 m2, z čoho samotný byt je 65,10 m2 a výmera terasy je 19,30 m2. K bytu je možné dokúpiť jedno vnútorné garážové státie v cene 20 000EUR a jedno vonkajšie státie v cene 15 000EUR. Byt pozostáva z dvoch spální, otvorenej dispozície kuchyne s prepojenou obývačkou, jednej kúpeľne s vaňou, umývadlom a elektrickým radiátorom a jednej samostatnej toalety. Na terasu s rozlohou 19,30 m2 je vstup z obývacej miestnosti ako aj z oboch ďalších izieb.

Ponúka sa v prevedení ŠTANDARD s použitými prémiovými materiálmi (podlahy EGGER, sanita LAUFEN, obklady a keramická dlažba MONOTEC, okná a balkónové dvere s izolačným trojsklom). Nadštandard bytu predstavujú vonkajšie elektricky ovládateľné žalúzie. V jednotlivých izbách sú umiestnené zabudované predprípravy pre nástenné klimatizačné jednotky. V kuchyni sú pripravené všetky potrebné rozvody pre elektrický sporák, digestor, zásuvky pre chladničku, mrazničku a prívod studenej, teplej vody, vývod odpadu pre drez ako aj umývačku riadku. Kúrenie je zabezpečené teplom z centrálnej kotolne a objektových výmenníkových staníc cez radiátory v každej z izieb.

REZIDENCIA


UNIQ je štvrtou a poslednou časťou rozsiahleho projektu Slnečnice od spoločnosti Cresco Real Estate. UNIQ nesú v názve luxusné projekty tohto developera, a preto je aj komplex UNIQ Slnečnice právom jedinečná a najžiadanejšia časť s nadčasovou architektúrou, prémiovým štandardom, ako aj výnimočnými interiérovými a exteriérovými úpravami. Príjemný a útulný pocit dodávajú zelené plochy s rozmanitou výsadbou okrasných rastlín a kvetov.

LOKALITA


UNIQ je najkrajšia časť celého komplexu Slnečníc. Pokojná atmosféra viladomov poskytuje svojim obyvateľom všetky výhody už vybudovanej štvrte. Je obľúbenou lokalitou najmä u mladých ľudí ako aj rodín s deťmi vďaka plnej občianskej vybavenosti, výbornej dostupnosti MHD, dobre vybudovanej infraštruktúre a zároveň blízkemu kontaktu s prírodou a množstvom príležitostí pre športové vyžitie a relax. Všetky benefity projektu UNIQ tvoria z tohto bývania ideálne miesto pre mladých ľudí, rodiny s deťmi ako aj atraktívnu investičnú príležitosť pre kúpu nehnuteľnosti.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Fialová

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Fialová v Bratislave - Petržalka v cene 281.900,- € je o 45.630 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 trojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--8...

Pozícia realitnej ponuky

281.900,- €
Cena nehnuteľnosti 105.500,- € 397.000,- €
84.4 m²
Celková rozloha 55 m² 105 m²
84.4 m²
Úžitková plocha 55 m² 100 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha84.4 m²
Úžitková plocha84.4 m²
Poschodie6
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--84 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny