Svetlý a príjemný 3-izbový byt vo vyhľadánavej časti Petržalky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava-Petržalka
Ulica.: Smolenická
68.63 m²
12
10
3
po rekonštrukcii
áno
predaj - 3-izbový byt
199.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

47352x zobrazená v zozname / 1628x zobrazená detailne / 356x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj príjemne svetlý a útulný 3-izbový byt s balkónom a oddychovým posedením vo vyhľadávanej časti Petržalky.

BYT
Byt disponuje celkovou úžitkovou plochou 68,63 m2, z čoho samotný byt je 65,04 m2 a výmera balkóna je 3,59 m2. Orientácia bytu je juhovýchodná. Môžete si tak vychutnať vstávanie s ranným slnkom a zároveň poobedné posedenie v tieni na balkóne. Byt sa nachádza na 10.poschodí z dvanástich. K bytu prislúcha pivnica s rozlohou 1,37 m2. Parkovanie je vonkajšie verejné. Svetlý 3-izbový byt pozostáva z 2 samostatných spální s úložným priestorom, obývačky, chodby, jednej kúpeľne s vaňou a jednej samostatnej toalety. Na balkón s posuvným zaskleným systémom okien a posedením je vstup z kuchyne.

Kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi - plynový sporák a elektrická rúra značky Whirlpool, digestor, chladnička a mraznička značky Bosch, práčka Electrolux a mikrovlnná rúra. Byt sa ponúka čiastočne zariadený. Poskytuje tak priestor aj pre umiestnenie nábytku a príslušenstva podľa vlastných predstáv a potrieb nového majiteľa.

LOKALITA


Byt sa nachádza v časti Petržalky, ktorá je mimoriadne obľúbená a vyhľadávaná. Je ideálna pre rodiny s deťmi, ale aj mladých ľudí, ktorí hľadajú bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti a zároveň rýchlym a jednoduchým napojením do centra mesta. V blízkom okolí sa nachádza Petržalská tržnica, viaceré základné školy, materská škôlka, potraviny, detské ihriská, reštaurácie aj kaviarne. Nadšencov športu poteší Petržalská plaváreň dostupná do pár minút ako aj Bowlingové centrum. Okolie ponúka aj dostatok zelene a možnosti prechádzok. Bezprostredná blízkosť zástaviek MHD zabezpečuje pohodlné a rýchle spojenie s centrom mesta ako aj ostatnými mestskými časťami. Plne vybudovaná infraštruktúra a vysoká občianska vybavenosť je zárukou spokojného a kvalitného bývania.

Follow the Rivers find your home...

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislava-petržalke na ulici Smolenická

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Smolenická v Bratislava-petržalke v cene 199.500,- € je o 12.084 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislava-petržalke. Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislava-petržalke.

Pozícia realitnej ponuky

199.500,- €
Cena nehnuteľnosti 105.500,- € 397.000,- €
70.09 m²
Celková rozloha 55 m² 105 m²
68.63 m²
Úžitková plocha 55 m² 100 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha70.09 m²
Úžitková plocha68.63 m²
Poschodie10
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--87 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny