Útulný vidiecky dom v tichej obci Turnianska Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Turnianska Nová Ves
200 m²
1345 m²
predaj - Rodinný dom
198.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2159x zobrazená v zozname / 236x zobrazená detailne / 236x zobrazená detailne tento mesiac

Ihneď obývateľný dom bez nutných investícií sa nachádza v tichej historickej obci Turnianska Nová Ves neďaleko Národného parku Slovenský kras. Dom je situovaný na rovinatom podlhovastom pozemku s orientáciou východ-západ. Dispozične pozostáva z prízemného podlažia a podkrovia. Na prízemnom podlaží sa nachádza obývacia hala s jedálňou, kuchyňa so špajzou, dve spálne, kúpeľňa s toaletou chodba a kumbál. Podkrovie tvoria dve spálne, veľká obývacia hala s barovým pultom a kúpeľňa s toaletou. Z hornej obývacej haly je vstup na terasu, ktorú treba dokončiť. V dome je zabezpečený ohrev vody do ústredného kúrenia ako plynovým kotlom tak aj solárnymi článkami na streche. Nehnuteľnosť je napojená na centrálny plynovod, elektrickú sieť a verejný vodovod. Odpad je vedený do žumpy. Dom je ideálny na príjemne vidiecke bývanie v malebnej obci, alebo aj ako rekreačná nehnuteľnosť pre väčšiu rodinu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Turnianskej Novej Vsi

Inzerovaný rodinný dom v Turnianskej Novej Vsi v cene 198.000,- € má priemernú cenu rodinného domu v Turnianskej Novej Vsi. Rozloha má priemernú rozlohu rodinného domu v Turnianskej Novej Vsi.

Pozícia realitnej ponuky

198.000,- €
Cena nehnuteľnosti 29.500,- € 510.000,- €
1345 m²
Rozloha pozemku 237 m² 3710 m²
200 m²
Úžitková plocha 60 m² 483.74 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1345 m²
Úžitková plocha200 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289308232809 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.