V centre Malaciek, 4.izb.átriový rod.dom na predaj s bazénom, 430m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
430 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
299.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4500x zobrazená v zozname / 381x zobrazená detailne / 381x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality Malacky ponúka:


- na predaj v Malackách, v lokalite rodinných domov,5 minút do centra pešou chôdzou, rozlohovo veľmi priestranný čiastočne zrekonštruovaný 4. izb.rod.dom, postavený v roku 1986, komplet podpivničený ( suchá pivnica), s krytým altánkom na posedenie, s dielňou, s osadeným bazénom o hĺbke 150 cm, s garážou,takisto dom ponúka možnosti parkovania aj pred domom, pre ďalšie 4 autá, vonkajší krb s terasou...
- Pozemok má rozlohu: 430 m2 a zastavaná plocha domu je 160 m2, obytná plocha 130 m2..
- Je kompletne dokončený a predáva sa čiastočne zariadený ( 9 ročná kuchynská linka so spotrebičmi - umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, plyn.sporák, el.trúba, digestor, obývacia stena, 3x vstavané skrine, sedacia súprava..krby)
- K dispozícii je aj osadený bazén o hĺbke 150 cm.
- Dom je postavený z kvalitných materiálov,obvodový plášť je murovaný, zateplený polystyrénom o hrúbke 8 cm, strecha zateplená, plochá, zrekonštruovaná.
- V rodinnom dome sú osadené plastové okná.
- Kúrenie je ústredné, nový kotol plynový, ohrev teplej vody je zabezpečený boilerom o objeme 80 l.
- Členenie domu: vstupná hala so vstavanou skriňou, obývaciu izbu s krbom na drevo, samostatnú kuchyňu, kúpeĺňu s vaňou, so sprchovacím kútom a s umývadlom, samostatnú toaletu, 3 samostatné izby so skriňami - 2x vstavané skrine, klimatizačné zariadenie, vŕtaná studňa, jazierko.
- Dom je komplet podpivničený a k dispozícii je množstvo priestorov ( zeleninová pivnica, práčovňa, vinárnička, technická miestnosť, izba s krbom na rodinné posedenia).
- Dom disponuje je napojený na všetky inž.siete a má aj optiku.
- Nehnuteľnosť je okamžite obývateľná s minimálnymi úpravami.
- V blízkosti ( do 5 - 7 minút peši) sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť. Materská škôlka po rekonštrukcii, základná škola, detské ihriská, lekáreň, potraviny, banky.. priame autobusové a vlakové spojenie do Bratislavy. - V prípade záujmu kontaktujte prosím: DIANA NOVOTNÁ - ,

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Malackách

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Malackách. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-53...

Pozícia realitnej ponuky

299.000,- €
Cena nehnuteľnosti 50.000,- € 799.999,- €
430 m²
Rozloha pozemku 75 m² 4877 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku430 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53031 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny