Veľkometrážny byt na predaj - Staškov - znížená cena

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Staškov
predaj - 4-izbový byt
174.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6171x zobrazená v zozname / 562x zobrazená detailne / 394x zobrazená detailne tento mesiac

Predstavujeme vám nadštandardne zrekonštruovaný a komfortne vybavený byt o rozlohe 122 m², situovaný v srdci obce Staškov, len kameňom dohodil od mesta Čadca. Tento priestranný byt ponúka výnimočné bývanie plné luxusu a pohodlia, ideálne pre tých, ktorí hľadajú viac ako len bežný domov.

Interiér:


Byt prešiel úplnou rekonštrukciou a modernizáciou, zahŕňajúcou novú elektroinštaláciu, plávajúce podlahy v kombinácii s dlažbou, interiérové dvere s obložkami a samostatný plynový kotol pre ohrev vody a vykurovanie. Kuchyňa je vybavená modernými vstavanými spotrebičmi – umývačkou riadu, chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, elektrickou rúrou, indukčnou doskou a digestorom. Bezpečnosť zabezpečuje interiérový a exterierový kamerový systém a bezpečnostné dvere.

Exteriér a okolie:


Byt sa môže pochváliť balkónom (6,5 m²) a podkrovím, ponúka tiež dve vonkajšie parkovacie miesta a pozemok. Bytový dom, kompletný zateplený a modernizovaný v rokoch 2009-2013, stojí v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou – školy, lekári, pošta, obchody a služby, reštauračné a ubytovacie zariadenia, ako aj možnosti pre šport a relax.

Doplňujúce informácie:



Byt na 2. nadzemnom podlaží

Úžitková plocha: 122 m²


Technický stav: Novostavba odovzdaná do užívania 20.4.2021

Nenechajte si ujsť príležitosť stať sa majiteľom tohto exkluzívneho domova. Pozrite si 3D virtuálnu prehliadku a presvedčte sa sami o jedinečnosti ponúkaného bývania. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Cena - 179900,-€

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--13 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny