IHNEĎ VOĽNÝ, VEĽKÝ 3-IZBOVÝ BYT, ROVNIANKOVA, 2X LOGGIA, KLIMATIZÁCIA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Rovniankova
2
3
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt
600,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5268x zobrazená v zozname / 364x zobrazená detailne / 364x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte bývanie vo výbornej lokalite ste na správnom mieste. Ponúkame na prenájom krásny, slnečný 3-izbový byt v pokojnej lokalite v Bratislavskej mestskej časti Petržalka na ulici Rovniankova. Je situovaný na 2. poschodí v 12. poschodovom bytovom dome. Byt je kompletne zariadený a pripravený ihneď k nasťahovaniu. Ponúkame ho do dlhodobého prenájmu. Celková výmera bytu je 76 m2 + 2 lodžie, ktorá každá má 4 m2. Okolie ponúka množstvo zelene a priestoru pre voľnočasové aktivity. Atraktivitu tejto lokality zvýši v tesnej blízkosti prepojenie električky a cyklistického chodníka s centrom hlavného mesta.

Samotný byt je veľmi dobre dispozične riešený. Pozostáva z priestrannej haly, v ktorej je umiestnená šatníková skriňa s množstvom úložného priestoru, obývacej izby s lodžiou, na ktorej si môžete vychutnať rannú kávu plnými dúškami, spálne, druhej, z ktorej je vstup na druhú loggiu, kuchyne vybavenej kuchynskou linkou a spotrebičmi, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Byt je orientovaný na východ a západ čo umožňuje dostatok slnečných lúčov. V kuchyni je priestranná kuchynská linka so spotrebičmi (umývačka riadu, elektrická rúra, plynový šporák, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica.

Vo väčšej izbe je na mieru vyrobený priestranný šatník s množstvom úložného priestoru a loggiou. Lodžia v obývacej izbe je zasklená, dá ochrániť pred nepriaznivým počasím. V kúpeľni je k dispozícii práčka. V byte je namontovaná klimatizácia, ktorú oceníte najmä v horúcich letných dňoch. Proti neoprávnenému vniknutiu je zabezpečený uzamykateľnou prístupovou chodbičkou a vchodovými bezpečnostnými dverami. Bytový dom je vo veľmi dobrom vstave, je zateplený, s dvomi výťahmi. O spoločné priestory sa stará správcovská spoločnosť a upratovacia služba.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: ulica Rovniankova, Bratislava - Petržalka
* poschodie: 2/12
* celková plocha bytu: 76 m2
* výťah: ÁNO (osobný a nákladný)
* orientácia: východ a západ
* kompletne zariadený
* rezidenčné parkovanie a parkovanie v okolí bytového domu
* vyhľadávaná lokalita
* tiché okolie
* umývačka riadu, práčka
* dostatok úložného priestoru – vstavané skrine
* klimatizácia

LOKALITA A OKOLIE:


Byt sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite v mestskej časti Petržalka na ulici Rovniankova. Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Všetko na čo si spomeniete máte na skok (školy a škôlky, pošta, potraviny, Kaufland, reštaurácie, kaviarne, lekárne, zdravotného strediska a nemocnice sv. Cyrila a Metoda. a mnoho ďalších). Zastávka MHD je vzdialená 2 minúty chôdze – Linky 96, 68, 83, 95, 99, 192. Ak máte auto, určite oceníte hneď niekoľko veľkých parkovísk v okolí bytového domu a do centra mesta sa dostanete pohodlne už do 10 minút. V tesnej blízkosti je tiež Chorvátske rameno a prírodné jazero Draždiak. Na bicykli si môžete zajazdiť po petržalskej hrádzi a spoznávať Jarovské rameno a hneď za ním Zemník.

CELKOVÝ DOJEM:


Nehnuteľnosť pôsobí veľmi príjemným dojmom, slnečný byt, nepriechodné izby, priestranná vstupná chodba, disponuje dostatkom úložným priestorom, dve loggie. Tento byt spĺňa všetko pre spokojné nájomné bývanie. Či už ste mladá rodinka alebo starší pár určite oceníte všetky plusy tohto 3-izbového bytu. V blízkosti máte všetko po ruke a do centra mesta to máte iba pár minút autom či MHD.

CENA: 600,-EUR a 250,-EUR energie


V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov.
Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia vo výške jednomesačného nájmu a provízia pre realitnú kanceláriu.

ID: 8182125


© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Rovniankova

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 22 trojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Podrobné informácie

Poschodie2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 2
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8182125 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny