VEĽKÝ 3 izbový BYT s GARÁŽOU _Lednické Rovne

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Lednické Rovne
Ulica.: U Duba
81 m²
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
129.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12820x zobrazená v zozname / 1015x zobrazená detailne / 304x zobrazená detailne tento mesiac

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj VEĽKÝ 3 izbový byt s úžitkovou výmere 81m2, ktorý sa nachádza v bytovom dome na tichej ulici U Duba v obci Lednické Rovne na vyvýšenom prízemí.

Dispozičné riešenie:


Vstupná chodba, kúpeľňa, samostatné WC, spálňa, kuchyňa so špajzou, obývacia izba s výstupom na zasklený balkón a detská izba. Všetky izby sú nepriechodné a naozaj veľmi priestranné

VEĽKOU VÝHODOU je:


• vlastné plynové kúrenie - nízke mesačné náklady! (Kotol z roku 2017)
• k bytu prislúcha garáž, ktorá môže slúžiť na parkovanie, prípadne ako sklad. V garáži je elektrika a montážna jama a je celá podpivničená.
• k bytu prislúcha veľká pivnica (7,7m2)
• majiteľ má v užívaní aj ďalšiu pivnicu o výmere cca 18m2

O bytovom dome:


Bytový dom prešiel v roku 2018 rekonštrukciou: zateplený bytový dom, zateplenie pivníc, obnova spoločných priestorov, nové okná a vstupné dvere do bytového domu, strecha bytového domu prešla rekonštrukciou v roku 2010.

O byte:


Miestnosti v byte boli v roku 2017 nanovo vystierkované, zároveň prešla rekonštrukciou kuchynská linka ako aj kúpeľňa a WC a v byte boli vymenené plastové okná.

Čo by Vás mohlo zaujímať:


• správca bytového domu je SBD Púchov
• bezproblémové parkovanie pri bytovom dome
• bytový dom z roku 1974

Orientácia:


Kuchyňa, obývacia miestnosť: východ
Spálňa a detská izba: západ

Môj tip:


Tento byt je úplne ideálny pre mladý pár, ktorý si plánuje založiť rodinu alebo pre rodinu s malými deťmi. Ak hľadáte veľký „poctivý“ 3i byt a „INÉ“ bývanie tak tu ste na správnej adrese! Bytový dom sa nachádza v tichej slepej ulici. Zároveň sa pri bytovom dome nachádza detské ihrisko. Celé bývanie v tejto časti je mimoriadne rodinného charakteru. Zároveň garáž s elektrikou poteší nejedného domáceho kutila.

Lokalita:


Obec Lednické Rovne ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: materská škôlka, detské ihrisko, základná škola, pošta, obchody, kaviarne, banky, zastávky, zdravotné stredisko.

Teším sa na obhliadku s Vami!



V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Lednických Rovnee na ulici U Duba

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici U Duba v Lednických Rovnee v cene 129.000,- € je o 1.669 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Lednických Rovnee. Rozloha je o 4 metre väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Lednických Rovnee.

Pozícia realitnej ponuky

129.000,- €
Cena nehnuteľnosti 78.000,- € 339.000,- €
81 m²
Úžitková plocha 62.59 m² 142.24 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha81 m²
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--190 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.