Veľký slnečný 1 izbový byt v tichej časti Dúbravky - Bagarova ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Bagarova
42.91 m²
4
1
1
čiastočne prerobený
predaj - 1-izbový byt
133.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

12956x zobrazená v zozname / 526x zobrazená detailne / 408x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 1 izbový byt v tichej mestskej časti Bratislava - Dúbravka na Bagarovej ulici. Nachádza sa na 1. poschodí (pod bytom je ešte ďalší byt) /4 p. zatepleného bytového domu bez výťahu.

Celková výmera bytu je 42,91 m2 vrátane pivnice o výmere 2,5 m2, ktorá sa nachádza v suteréne + loggia o výmere 6,8 m2. Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome.

Byt bol pred 10 rokmi rekonštruovaný, má plastové okná so žalúziami, plávajúce podlahy, sprchový kút, kuchynská linka.

Dispozícia bytu:


Do bytu sa vchádza cez vstupnú chodbu s úložnou skriňou, z chodby je vchod do samostatného WC, kúpeľne so sprchovým kútom, vstup do priestrannej slnečnej obývacej izby. Z izby sa vstupuje do kuchyne so zachovalou kuchynskou linkou, plynovým sporákom. Kuchyňa je dostatočne veľká, v ktorej sa ľahko umiestnil aj stôl so stoličkami. Veľkým bonusom, ktorý ocení každý budúci majiteľ je komora so vstupom z kuchyne. Ďalším veľkým bonusom bytu je dlhá loggia vedúca po celej dĺžke bytu. Vchod na loggiu je z obývacej izby i kuchyne. Byt sa predáva aj s nábytkom (ak bude záujem) – práčka, skriňa, obývacia stena, sedačka, váľanda, konferenčný stolík, kuchynská linka, kuchynský stôl so stoličkami, chladnička.

Mesačné zálohové platby pre jednu osobu sú 120,-EUR vrátane správcu, elektriny a plynu.

Bytový dom bol daný do užívania v roku 1971, v roku 2018 prešiel rekonštrukciou, bola postavená nadstavba domu s novou strechou, pri tej príležitosti boli na poschodiach osadené nové plastové okná, nové vchodové dvere s elektrickým odomykaním, schránky, rozvody (stúpačky), dom bol zateplený, v rámci rekonštrukcie boli vynovené aj loggie.

Lokalita:


Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite Dúbravky, plnej zelene s vysadenými stromami, ktoré v horúcich letách tienia a vytvárajú príjemné posedenie na priaznivo veľkej loggii. V blízkosti sú obchody s potravinami, lekáreň, škola, škôlka, reštaurácie, príjemné parky, detské ihriská, športoviská, ktoré vo veľkom ponúka Dúbravka. Okolie Dúbravky poskytuje nielen krásnu prírodu, športové strediská, fitness centrá, letné kúpalisko, plaváreň, zdravotné stredisko, ale aj väčšie obchodné centrá: Kaufland, Billa, Lídl, Tesco, kultúrny dom s bohatým kultúrnym programom, Bory mall a nemocnicu. Výhodou Dúbravky je električková trať a ľahké napojenie na diaľnicu.

Cena bytu je 133.000,-EUR.



Cena je celková vrátane provízie pre RK, ktorá zahŕňa kompletný právny a predajný servis (ZBZ, KZ, návrh na vklad, notár, kataster, banky, preberací protokol). Zabezpečíme kompletné hypotekárne poradenstvo našim hypotekárnym špecialistom.

Kontakt: Ing. Mária Hlúchová, tel. č. , e-mail:



Ďalšie ponuky si môžete pozrieť na našej stránke: www.reality.mirabell.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka na ulici Bagarova

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Bagarova v Bratislave - Dúbravka v cene 133.000,- € je o 20.483 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 jednoizbových bytov v Bratislave - Dúbravka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948122.., uveďte číslo ponuky ZR-80...

Pozícia realitnej ponuky

133.000,- €
Cena nehnuteľnosti 106.000,- € 201.500,- €
42.91 m²
Celková rozloha 31 m² 69.21 m²
42.91 m²
Úžitková plocha 31.69 m² 45 m²

Kontaktujte

Ing. Mária Hlúchová

Ing. Mária Hlúchová

hovorím po slovensky
0948122.. zobraziť 0948122336

MIRABELL

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

MIRABELL

Svornosti 42, Bratislava 821 06

0948.. zobraziť 0948122336 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha42.91 m²
Úžitková plocha42.91 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-809158 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.