VÝHODNÁ CENA: Rodinný dom s garážou a veľkou upravenou záhradou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Zavar
Ulica.: Hlavná
226 m²
940 m²
5
áno
pôvodný
studňa a vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
169.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5694x zobrazená v zozname / 373x zobrazená detailne / 373x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 5 izbový rodinný dom v pôvodnom stave v obci Zavar, okres Trnava, nachádzajúci sa na Hlavnej ulici.

Rodinný dom skolaudovaný v r. 1975 je postavený na pozemku o veľkosti 940 m2, s obytnou plochou 156 m2 a úžitkovou plochou 226 m2 (z toho pivnica 70 m2).

Inžinierske site: verejný vodovod, studňa, elektrina, plyn, žumpa, kanalizačnú prípojku je potrebné napojiť na hlavnú obecnú kanalizáciu. Vykurovanie je plynovým kotlom s nastaviteľným regulovaním tepla a elektrický ohrev vody.

Technický popis domu:


základy zo železobetónu, múry kvádre a tehla, strecha je sedlová s malým oknom (svetlíkom), komíny. K domu je pristavaná malá murovaná kôlňa. Na pozemku sa nachádza garáž s plochou 21,6 m2. Garáž má tri okná, jamu, kovovú uzamykaciu bránu, s garážou je spojený prístrešok uzatvárajúci sa plechovou bránou.

Dom je čiastočne podpivničený, rozdelený na tri časti s vykurovacím kotlom, čerpadlom na studňu, plynovými hodinami. Časť pivnice je prispôsobená na uskladnenie zeleniny a ovocia. Úžitková voda sa ťahá zo studne čerpadlom. Pozemok je ohraničený oplotenou kvetinovou predzáhradkou, bránou, od susedov murovaným múrom a oplotenou záhradou. Za bránou sa nachádza malá šachta. V záhrade sú ovocné stromy - jabloň, slivka, broskyňa, hruška a vinohrad. Pred domom je krásny ihličnatý strom. Záhrada je orientovaná na západ.

Dispozícia obytnej časti:


Do obytnej časti domu vedú tri vchody. Zasklený vchod, cez ktorý sa vstupuje do dlhej chodby, z ktorej sú vchody do jednotlivých samostatných miestností – obývacej izby, spálne, detskej izby, jedálne, špajze, kúpeľne a menšej chodby s WC a vchodom do pivnice a na povalu. Všetky izby sú priestranné a dostatočne presvetlené. V jedálni sa nachádza kuchynská linka, sporák, digestor. Cez jedáleň sa vchádza do kuchyne a z kuchyne do malej obytnej izby. Malá izba a kuchyňa je vykurovaná gamatkami. V kúpeľni sa nachádza ohrev teplej vody.

Lokalita:


V tesnej blízkosti domu sú veľké potraviny, autobusová zastávka. Obec Zavar je už vlastne malé funkčné mestečko s námestím, kde sa nachádzajú obchody, cukráreň, pošta, knižnica, nové zdravotné stredisko s lekárňou, pekným historickým kostolom. V obci sa nachádza dom kultúry, v ktorom sídli obecný úrad, upravené futbalové ihrisko, detské ihriská, škôlka, škola, reštaurácie, pohostinstvá, hotel, autoservis, polícia. Obecný úrad organizuje veľa kultúrnych podujatí. V obci vyrástlo sídlisko a nové obytné ulice. Veľmi dobrý prístup na diaľnicu, 7 km do Trnavy a 50 km do Bratislavy. Obec Zavar je nadčasová dedina so službami mesta. Veľmi dobré miesto k pohodlnému bývaniu.

Cena domu je 169.900,-EUR



Kontakt: Ing. Mária Hlúchová, tel. č. , e-mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Zavari na ulici Hlavná

Inzerovaný rodinný dom na ulici Hlavná v Zavari v cene 169.900,- € je o 225.964 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Zavari. Rozloha je o 48 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Zavari.

Pozícia realitnej ponuky

169.900,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 987.000,- €
940 m²
Rozloha pozemku 120 m² 2200 m²
158 m²
Zastavaná plocha 27 m² 533 m²
226 m²
Úžitková plocha 1 m² 450 m²

Kontaktujte

Ing. Mária Hlúchová

Ing. Mária Hlúchová

hovorím po slovensky
0948122.. zobraziť 0948122336

MIRABELL

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

MIRABELL

Svornosti 42, Bratislava 821 06

0948.. zobraziť 0948122336 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku940 m²
Zastavaná plocha158 m²
Úžitková plocha226 m²
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-742568 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny