VÝNIMOČNÝ 3-izbový byt s garážou a záhradou v obci Dlhá

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Trnava
72 m²
2
2
3
áno
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

161x zobrazená v zozname / 46x zobrazená detailne / 46x zobrazená detailne tento mesiac

reality BIČIAR ponúka na predaj 3-izbový byt s garážou a záhradou v obci Dlhá len 13 km od Trnavy

LOKALITA


Vstúpte do jedinečného bytu s výhľadom na Malé Karpaty v tichom prostredí malebnej obce Dlhá, ktorý vám ponúka spojenie súkromia a pokojného bývania na vidieku. Svojim obyvateľom ponúka základnú občiansku vybavenosť - materská škola, potraviny, knižnica, ihrisko, pohostinstvo. Širšiu vybavenosť ako pošta, základná škola, lekárne a ambulancie nájdete v susednej obci Suchá nad Parnou vzdialenej len 5 km.

NEHNUTELNOSŤ


Tento výnimočný byt s celkovou rozlohou 72 m² sa nachádza na 2. poschodí, ponúka komfortné vybavenie a moderné bývanie. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2019, ktorá zahŕňala okrem iného aj výmenu elektroinštalácie, rozvodov vody, odpadu, odhlučnenie stien a podláh, zníženie stropov s tepelnou izoláciou a bodovým osvetlením. Kúrenie a teplú vodu zabezpečuje vlastný elektrický kotol a zásobník vody, ktorý je umiestnený v garáži nachádzajúcej sa v prízemí bytového domu, čím sa docielila úspora priestoru v byte. Nové interiérové dvere a zárubne dodávajú bytu moderný vzhľad a eleganciu. Byt pozostáva z troch izieb - presvetlenej obývacej izby s klimatizáciou a vstupom na balkón s výhľadom na juh, spálne s roldor skriňou a manželskou posteľou, detskej izby, chodby, priestrannej kuchyne s jedálenským kútom, kuchynskou linkou na mieru s modernými spotrebičmi (indukčná varná doska, digestor, elektrická rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou), z ktorej je vstup na lodžiu. Vo všetkých miestnostiach je položená kvalitná vinylová podlaha. V novej kúpeľni s keramickou podlahou, vaňou, umývadlom a toaletou je umiestnená pračka so sušičkou. Na chodbe sa nachádza vstavaná zrkadlová skriňa s úložným priestorom. Bezpečnostné vchodové dvere sú zárukou bezpečia a pocitu istoty.
K bytu prislúcha pivnica o výmere 2 m², druhá pivnica v užívaní o výmere 9 m² a vlastná garáž o výmere 18 m². Ďalším bonusom je užívanie záhrady za bytovým domom o veľkosti 4 x 25 m, ktorá je ideálnym miestom na oddych, grilovanie a relax s rodinou a priateľmi.

Splňte si sen o vlastnom bývaní! Staňte sa majiteľom tohto praktického a útulného bytu!

DISPOZÍCIA BYTU:


- Vstupná chodba
- Kuchyňa s jedálenským kútom a vstupom na lodžiu
- Obývacia izba so vstupom na balkón
- Dve samostatné izby
- Kúpeľňa s vaňou a toaletou
- Garáž
- Pivnica

BENEFITY:


- Pokojné bývanie na vidieku
- Tichá lokalita
- Úžitková a oddychová záhrada
- Po celkovej dôkladnej rekonštrukcii
- Kompletne zariadený

CENA


Cenu Vám poskytneme na vyžiadanie v našej realitnej kancelárii na telefónnom čísle . Postaráme sa o kompletný realitný a právny servis, vrátane zmlúv, preberacieho protokolu až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. Rovnako Vám radi pomôžeme s vybavením hypotekárneho úveru a zabezpečením znaleckého posudku.

Zavolajte nám ešte dnes na a nechajte sa zlákať pohodlím Vášho budúceho domova!

Dananaiová - maklér reality Bičiar


Naša realitná kancelária je členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Trnave

Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 23 trojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Podrobné informácie

Celková rozloha72 m²
Úžitková plocha72 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené zPorotherm
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-818871 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.