003-47 Na predaj chata na Ružíne

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ing. Rudolf Dohányos, realitný maklér Impulz Real, s.r.o. Vám ponúka na predaj 2 – izbovú zariadenú chatu na Ružíne v lokalite Rolová Huta.

Chata je v osobnom vlastníctve s rozmermi:
zastavaná plocha – 46 m2
obytná plocha – 66,06 m2
úžitková plocha – 66,06 m2 .
Nachádza sa na vlastnom pozemku s výmerou - 144 m2 .
Chata na Ružíne je dispozične rozdelená na suterén, kde sa nachádza otvorený priestor na uskladnenie paliva a pivnica na záhradné náradie,
1. 1 NP má kuchyňu, obývačku s krbom, kúpeľňu a samostatné WC.
2. Na 2. NP obytné podkrovie - nájdete tu 1 spálňu ( pre 5 osôb) a balkón.
Inžinierske siete: elektrina, vlastná studňa, žumpa
Lokalita: Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite s dobrou dostupnosťou autom a vlakom (Margecany - zastávka) aj v zimných mesiacoch. V blízkosti je Lodenica Technickej univerzity. Miesto je vhodnáé na turistiku, cyklistiku, hubárčenie, relax a rybolov.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete aj na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný a licencovaný rodinný realitný maklér NARKS: Rudolf Dohányos , Teším sa na spoluprácu.

Podobné realitné ponuky

Predaj, chalupa Žakarovce - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Predaj Cena v RK
Predaj, chalupa Žakarovce - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Túžite po relaxe na samote v lone prírody? Tak toto je ponuka určená pre vás. Ponúkame na predaj chalupu v osobnom vlastníctve na pomedzí katastra Gelnica a Žakaroviec, ktorej história...

Chata 62 m2 Žakarovce