**1 IZBOVÝ BYT BREZOVÁ POD BRADLOM/MYJAVA**

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

**V centre malého mesta Brezová pod Bradlom máme na predaj pekný zrekonštruovaný byt s veľkým balkónom po celej dĺžke bytu**

Bytový dom je postavený s pálenej tehly a byt je na 4. na poschodí bez výťahu. Vchod bytového domu je zrekonštruovaný s elektronickým vrátnikom zo vstupom na čip. Vstup do bytu zabezpečujú bezpečnostné dvere značky ADLO. 

Kompletná rekonštrukcia prebehla v celom byte :

->plastové okná v celom byte 
->murované jadro ( WC a murovaný sprchový kút) 
->kompletná výmena elektroinštalácie vrátane poistkovej skrine (meď) 
->kuchynská linka vrátane spotrebičov 
->podlahy v celom byte 
->nové kúrenie v celom byte vrátane nových radiátorov 

K bytu patrí uzamykateľná murovaná pivnica. V bytovom dome je zabezpečený upratovací servis.
Mesačné náklady sú 107eur/2 osoby mesiac. 

Byt sa predáva kompletne zariadený samozrejme po dohode s majiteľom vieme byt vypratať. Kúpou je byt voľný ihneď. Bez akejkoľvek ťarchy alebo záťaže. 
Byt sa nachádza v tichej časti priamo pred námestím v okolí kompletná občianska vybavenosť. (škôlka priamo pred bytom, supermarket Tesco, drogéria, škola, Mestský úrad, autobusová zastávka 50m,námestie 100m od bytu) 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
Zaujala Vás naša ponuka?
Neváhajte Nás kontaktovať a dohodnúť si obhliadku. Sme tím profesionálov ktorým záleží na klientovi. Pripravíme kompletný zmluvný servis na predaj, kúpu a prenájom. Sme odborníci v oblasti finančného poradenstva, spolupracujeme s každou bankou. Nastavíme tie najlepšie podmienky financovania pre realizáciu Vášho sna a (ZDARMA). Zabezpečenie znaleckého posudku špičkovými znalcami je samozrejmosťou.

**Váš Tím L&P Reality. Plníme Vaše sny!**

Podobné realitné ponuky - Dvojgarsónka, Myjava