1 izbový slnečný byt 30m2 Banská Bystrica Fončorda na PRENÁJOM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: Slnečná
30 m²
8
8
1
pôvodný
áno
áno
prenájom - 1-izbový byt
430,- €/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

15079x zobrazená v zozname / 709x zobrazená detailne / 457x zobrazená detailne tento mesiac

1-izbový byt Banská Bystrica na PRENÁJOM vo vyhľadávanej lokalite Banská Bystrica Fončorda.
Byt je na najlukratívnejšom vrchnom poschodí má lódžiu a balkón s nádherným výhľadom. Prenajíma sa zariadený. Samozrejme k bytu patrí murovaná väčšia pivnica. Táto oblasť je známa svojím pokojom a výborným prístupom. Okolie ponúka detské ihriská, širokú škálu služieb, vrátane obchodov, reštaurácií, kaviarní a kultúrnych miest. Okrem toho sa v blízkosti nachádzajú pekné parky a zelené plochy, ktoré vás pozývajú na príjemné prechádzky alebo športové aktivity.
Bezproblémové parkovanie pred domom, nekonfliktní susedia. Byt je vhodný pre jednu max. dve pracujúce osoby bez detí, nefajčiari. Domáce zvieratá nie sú povolené. Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza vratný depozit vo výške 400,-EUR a nájomné mesiac vopred vo výške 430,-EUR + elektrika, plyn, internet a TV.

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: Tel. č. .



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 1-izbového bytu v Banskej Bystrici na ulici Slnečná

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 jednoizbových bytov v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

430,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 430,- €/mes. 500,- €/mes.
30 m²
Celková rozloha 30 m² 46.47 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha30 m²
Poschodie8
Počet poschodí8
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1031 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny