Prenájom krásneho 1i bytu - Fončorda 30, 52m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
30.52 m²
neuvedené
prenájom - 1-izbový byt
500,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

5649x zobrazená v zozname / 444x zobrazená detailne / 444x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom 1i byt 30,52m2 typu bauring po rekonštrukcii! Tento útulný a slnečný byt s rozlohou 30,52 m2, je vhodný pre mladý pár či jednotlivca. Byt sa nachádza na 3. poschodí domu.

Vstup Vás privíta do príjemnej chodby, ktorá Vás prevedie do priestranného obývacieho priestoru s dostatkom denného svetla. Samostatná kuchyňa je vybavená moderne a poskytuje dostatok úložného priestoru. Kúpeľňa je zrekonštruovaná s kvalitnými materiálmi a je vybavená vaňou, umývadlom a toaletou.
Okolie bytu je tiché a bezpečné, ideálne pre mladých ľudí, ktorí si cenia súkromie a pokoj. Blízkosť obchodov, reštaurácií a kultúrnych zariadení Vám zaručí pohodlný životný štýl.

Nehnuteľnosť je k dispozícii okamžite, takže neváhajte a zabezpečte si tento útulný byt ako svoj ideálny domov pre Vás.
Výška mesačného nájomného je 500,-EUR vrátane energií a internetu. Pri podpise Nájomnej zmluvy sa okrem nájomného za prvý mesiac hradí aj vratný depozit a sprostredkovateľský poplatok.
Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na telefónnom čísle alebo e-mailovej adrese uvedenej nižšie. Teším sa na Vás! Energetický certifikát nebol predložený.) Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na t.č. , prípadne mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 1-izbového bytu v Banskej Bystrici

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 jednoizbových bytov v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

500,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 430,- €/mes. 500,- €/mes.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku30.52 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52963 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.