1,5 izbový byt DNV Bory Nový dvor, ulica Zdenky Schelingovej

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

GRAVITAS ponúka exkluzívne na predaj krásny 1,5 izbový kompletne zariadený byt v žiadanej a vyhľadávanej štvrti Bratislava - Devinská Nová Ves na ulici Zdenky Schelingovej. 
Táto nehnuteľnosť je nová, moderná, kompletne zariadená. Jedna sa o 1,5 izbový byt v novej štvrti Bory Nový dvor s výbornou a praktickou dispozíciou, ktorá využíva efektívne každý jeden centimeter štvorcový, kvalitné materiály, priestranný balkón a pivnicu. Úžitková plocha bytu je 37,17 m2, výmera balkóna je 4,28 m2, výmera pivnice je 3,29 m2.

Byt sa predáva zariadený, nevyžaduje žiadne dodatočné náklady na úpravy. Byt je vhodný ako investícia - možné pokračovanie v nájomnej zmluve. Bytový dom sa nachádza v pokojnej a tichej novovybudovanej štvrti. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve prvého majiteľa, ktorý ju zariaďoval s dôrazom na praktické riešenia a kvalitu vlastného bývania. Najdete tu bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere, plastové okná, exteriérové žalúzie, laminatové podlahy, na mieru robenú kuchynskú linku so všetkými spotrebičmi, sklápaciu posteľ čo umožňuje cez deň využívať izbu ako pracovňu, sedačku, 2x vstavané skrine, komoda pod TV, práčka.

Dispozícia:


Juhovýchodne orientovaný byt sa nachádza na prvom poschodí zo 6. Jedna sa o novostavbu z roku 2021. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne spojenej s WC, obývacej izby spojenej s kuchyňou, malej spálne a balkóna, na ktorý je prístup z obývacej izby. K bytu prislúcha 3,29 m2 pivničná kobka. Možnosť odkupenia parkovacieho miesta priamo od developera. Náklady spojené s bytom sú: správa 120 EUR, elektrika 30 EUR.

Lokalita:

Nová štvrť z dielne kvalitného developera PENTA REAL ESTATE so všetkým, čo nová lokalita potrebuje. Dôraz pri výstavbe bol kladený na vysoký komfort bývania a kvalitné komunitné spracovanie. Detské ihriská, workout zóna na posilňovanie, obchodné centra v tesnej blízkosti, či výborná dostupnosť do lesov na okolí ako vhodné možnosti na šport, turistiku, oddych či opekačku, to sú ďalšie benefity bývania v tejto nehnuteľnosti. Na skok sa nachádza nákupné centrum BORY MALL s obchodmi, reštauráciami, kaviarňami, kinom, fitness i bazénom, ale aj predajne záhradnej techniky, či nábytku. Taktiež uvádzame blízkosť obchodov Metro, Kaufland, Decatlon, Merkury Market, Hornbach či úplne novú a modernu nemocnicu. Garantovaná je aj perfektná a rýchla dostupnosť do centra Bratislavy i na obchvat.

Podobné realitné ponuky

SKVELÁ PRÍLEŽITOSŤ BÝVANIA ALEBO INVESTÍCIE
Predaj 125.000,- €
SKVELÁ PRÍLEŽITOSŤ BÝVANIA ALEBO INVESTÍCIE

Real - H, s.r.o. ponúka na predaj dizajnový moderný 1 izbový byt ulica J. Jonáša , Bratislava IV Devínska Nová VesRozloha bytu je 29 m2Byt sa nachádza na 7...

1-izbový byt 29 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves / Jána Jonáša
KOMPLETNE VYBAVENÝ 1-IZB. BYT, NOVOSTAVBA, PARK. STÁTIE, BYSTRICKÁ UL.
Predaj 135.000,- €
KOMPLETNE VYBAVENÝ 1-IZB. BYT, NOVOSTAVBA, PARK. STÁTIE, BYSTRICKÁ UL.

V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj 1–izbový v 3 ročnej novostavbe na ulici Bystrická - Bratislava; Devínska Nová Ves. Je situovaný v pokojnej lokalite, na 1. poschodí bytového domu...

1-izbový byt 28.58 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves / Bystrická
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
SKVELÁ PRÍLEŽITOSŤ BÝVANIA ALEBO INVESTÍCIE 125.000,- € 1-izbový byt 29 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Jána Jonáša
predaj
KOMPLETNE VYBAVENÝ 1-IZB. BYT, NOVOSTAVBA, PARK. STÁTIE, BYSTRICKÁ UL. 135.000,- € 1-izbový byt 28.58 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Bystrická
predaj