2-izb.byt s loggiou, Terasa- Ľudová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Ľudová
54 m²
4
3
2
úplne prerobený
nie
prenájom - 2-izbový byt
700,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

11602x zobrazená v zozname / 545x zobrazená detailne / 380x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne Vám ponúkame na prenájom 2-izbový byt na Terase, na Ľudovej ulici, na 3.poschodí/4, o výmere 54 m2+ loggia. Byt tvoria dve samostatné nepriechodné izby (obývačka s loggiou a spálňa), kuchyňa s elektrospotrebičmi (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, mikrovlná rúra, chladnička s mrazničkou), kúpeľňa s vaňou, samostatné WC a chodba. V obývačke je umiestnená klimatizácia. Byt je kompletne zariadený. Cena za prenájom je 700EUR/mesiac, vrátane energií a internetu (Antik). Byt je situovaný na vyhľadávanom mieste s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti je Magistrát mesta Košice, pošta, Poliklinika Terasa s Pohotovosťou a Lekárenskou pohotovostnou službou, Poliklinika Centrum, potraviny Milk Agro, do 5 minút pešo je OC Galéria, do 10 minút pešo je Univerzitná nemocnica L. Pasteura a Lekárska fakulta UPJŠ. Bytový dom je situovaný na tichom mieste v blízkosti parku s množstvom zelene.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Košiciach - Západ na ulici Ľudová

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Ľudová v Košiciach - Západ v cene 700,- €/mes. je o 67 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Košiciach - Západ. Rozloha je o 5 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Západ. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 dvojizbových bytov v Košiciach - Západ. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-80...

Pozícia realitnej ponuky

700,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 500,- €/mes. 790,- €/mes.
57 m²
Celková rozloha 40 m² 57 m²
54 m²
Úžitková plocha 46 m² 57 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha57 m²
Úžitková plocha54 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno
Výťahnie
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-807078 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.