PRENÁJOM 2 izb. byt na Považskej ulici, Košice - Západ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Považská
46 m²
7
3
2
áno - 1 auto
úplne prerobený
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
650,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

8901x zobrazená v zozname / 1256x zobrazená detailne / 287x zobrazená detailne tento mesiac

KORIJKOV & AGENTS vám exkluzívne ponúka na prenájom 2 izbový byt na Považskej ulici v novostavbe.

Byt má rozlohu 40m2 , nachádza sa na 3. poschodí a je plne vybavený pre nového nájomníka. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky prepojenej s kuchynským kútom a s výstupom na loggiu s úžasným výhľadom, spálne, kúpeľňe a samostatným WC. V chodbe sa nachádza veľká vstavaná skrina.

Lokalita: Ideálna lokalita v rámci mesta. Pokojná časť a zároveň pešia dostupnosť do centra mesta. Univerzita UPJŠ, business centrum BCK, Steel aréna, OC Cassovar je vzdialená iba 5 min peši, Električkové a autobusové zastávky su 3 min. chôdze od bytu. Na hlavnú ulicu sa dostanete pešo za necelých 15 min.

Byt je kompletne zariadený (práčka, umývačka riadu, nábytok, rýchlovarná kanvica, sporák, kuchynské zariadenie, vysávač, mikrovlnová rúra, optický internet, TV).

Cena: 650€/mesačne + 50€/parkovanie (v prípade záujmu)


Cena je vrátane energií a internetu.
Požadujeme 2 mesačný depozit.

Byt je vhodný pre jednotlivca alebo pár. Nefajčiar.

Byt je k dispozícii od 1.3.2024





KORIJKOV & AGENTS is offering for a rent a 2 room apartment on Povazska street in the new constructed building. Apartment of 40square meters + 6m2 loggia.
The apartment´s layout consists of 1 bedroom, hallway, kitchen, living room, bathroom and separate toilet, loggia.

Location: Walking distance to the City Center. Close by is the University UPJS, business center BKT, Steel Arena, OC Cassovar (bus station near the apartment, grocery store, park, school, kindergarden, restaurant)

The apartment is fully furnished (couch, bed, wardrobes, ...) with all the appliances necessary for comfortable living (oven, fridge, washing machine, electric kettle, ...).

Price: 650€/month, including utilities


+ 50€ parking space

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Košiciach - Západ na ulici Považská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Považská v Košiciach - Západ v cene 650,- €/mes. je o 8 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Košiciach - Západ. Rozloha je o 21 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Západ. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 dvojizbových bytov v Košiciach - Západ. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421917.., uveďte číslo ponuky ZR-32...

Pozícia realitnej ponuky

650,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 500,- €/mes. 790,- €/mes.
40 m²
Celková rozloha 40 m² 57 m²
46 m²
Úžitková plocha 46 m² 57 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha40 m²
Úžitková plocha46 m²
Poschodie3
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusprenajaté
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Lódžiaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-32.1 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny