2-izbový byt 46m2 + 6m2 balkón, Šafárikova - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Šafárikova
46 m²
7
5
2
nie
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 2-izbový byt
105.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

20001x zobrazená v zozname / 1177x zobrazená detailne / 313x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt v Trenčíne na ulici Šafárikova. Byt s rozlohou 46m2 je situovaný na 5. poschodí v 7-poschodovej bytovke. Bytový dom je zateplený, má zrekonštruovanú strechu, nové balkóny, nový výťah jazdiaci od suterénu, plastové okná, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom a schránky. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 2m2 a balkón s rozlohou 6m2.

Byt momentálne prechádza rekoštrukciou a bude hotový koncom februára. Byt je orientovaný na južnú stranu, takže je príjemne svetlý a je z neho nádherný výhľad na Považský Inovec. Náklady na bývanie sú približne 120,-€ mesačne pre 2 osoby.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do samostatnej spálne, kúpeľne s WC a do obývačky s kuchyňou. Z obývačky je výstup na veľký balkón. Výhodou tohto bytu je dostatok úložného priestoru v šatníku na chodbe.

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Sú tu viaceré škôlky, základná škola, detské ihriská, potraviny, pošta, OC Južanka, množstvo reštaurácií a pohostinstiev a mnoho iného. Pre vyznávačov zdravého životného štýlu máme pripravené workoutové ihrisko, prípadne neďaleký lesopark Brezina.
Parkovanie v okolí je rovnako bezproblémové ako v celom Trenčíne. Je spoplatnené mestskou parkovacou politikou.

Cena bytu je 105.000,-€



Patrik Pavlík, RSc.

RADO Reality Group


Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trenčíne na ulici Šafárikova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Šafárikova v Trenčíne v cene 105.000,- € je o 5.350 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421902.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

105.000,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 259.272,- €
46 m²
Celková rozloha 32 m² 98.6 m²
46 m²
Úžitková plocha 32 m² 83.6 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha46 m²
Úžitková plocha46 m²
Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1542 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.