2 - izbový byt 53m2, Beckovská, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Beckovská
53 m²
2
2
úplne prerobený
áno
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
130.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4911x zobrazená v zozname / 278x zobrazená detailne / 278x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na predaj slnečný zrekonštruovaný 2 - izbový byt o celkovej výmere 53 m2 vo výbornej lokalite na Beckovskej ulici. Byt sa nachádza na 2. poschodí bytového domu s výťahom.
Kompletná rekonštrukcia bytu a jedinečná lokalita, v ktorej sa byt nachádza, predstavuje ideálnu kombináciu moderného a bezstarostného bývania. V r. 2022 boli menené rozvody vody, elektriny, plynu a kanalizácie. V byte sú plastové okná, vinylová podlaha, pod ktorou je protihluková izolácia, bezpečnostné dvere so 17 istiacimi bodmi a protihlukovou ochranou, na svietidlách v spálni a v obývacej izbe sa dá vďaka diaľkovému ovládaniu nastaviť teplota a intenzita svetla a počas horúcich letných dní oceníte klimatizáciu. Byt je zariadený nábytkom robeným na mieru.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky prepojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne a samostatnej toalety. V obývačke je priestor na jedálenský stôl a navyše disponuje aj balkónom, ktorý je ideálnym miestom na relax.
V spálni je veľká vstavaná skriňa s dostatkom úložného priestoru. Kúpeľňa je tiež veľkorysá so sprchovým kútom, zatiaľ čo samostatná toaleta zabezpečuje súkromie a komfort.
Kuchynská linka v nadčasovom prevedení v kombinácii dreva a bielej farby je vybavená modernými spotrebičmi. Prietokový ohrievač vody je zabudovaný priamo v linke. Súčasťou linky je praktická potravinová skrinka.
Byt sa predáva kompletne zariadený (okrem TV, práčky).

Náklady na bývanie: plyn 9,- Eur, elektrina 19,- Eur, bytové družstvo 175,- Eur.

V bytovom dome sú vymenené stúpacie rozvody, zrekonštruovaná strecha a nový výťah.

Najväčšou výhodou tejto nehnuteľnosti je výnimočná poloha. V bezprostrednej blízkosti nájdete školy, škôlky, nemocnicu a obchodné reťazce, čo prispieva k pohodlnému a praktickému životu. Historické centrum Trenčína je vzdialené len 15 minút pešo.

Link na virtuálnu prehliadku: https://my.matterport.com/models/pxqZrk6SYQn?section=media

Viera Ježíková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trenčíne na ulici Beckovská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Beckovská v Trenčíne v cene 130.000,- € je o 2.405 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421948.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

130.000,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 259.272,- €
53 m²
Celková rozloha 32 m² 98.6 m²
53 m²
Úžitková plocha 32 m² 83.6 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha53 m²
Úžitková plocha53 m²
Poschodie2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2587 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.