KOMPLET ZARIADENÝ - 2i v novostavbe 59 m2 - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
59 m²
5
3
2
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
149.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11074x zobrazená v zozname / 456x zobrazená detailne / 456x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj kompletne a moderne zariadený 2 izbový byt o veľkorysej výmere 59 m2. Byt sa nachádza v čerstvo skolaudovanom bytovom tome vo vyhľadavanej lokalite na Ulici Halalovka, v tesnej blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti a zároveň prírode. K bytu prislúcha aj pivničná kobka a balkón. Možné dokúpiť parkovacie miesto priamo pred vchodom bytového domu.

Technický stav:


Byt bol na mieru zariadený od slovenského stolára, pričom sa používali vysoko-kvalitné materiály ktoré zabezpečia dlhú trvácnosť nábytkov. Na chodbe sa nachádza vstavaná skriňa s komodou na odkladanie kľučov a zrkadlom. V spálni najdeme ďalšiu vstavanú skriňu, manželskú posteľ na mieru s ďalším uložným priestorom a užšiu skrinku s knižnicou, komodou a stolíkom. V obývacej izbe je vyrobený špeciálny konferenčný stolík s uložným priestorom, TV skrinka, veľká kuchynská linka a jedálenský stôl. Kuchynská linka má zabudované nové spotrebiče ako chladničku s mrazničkou, umývačku riadov, digestor, varnú dosku a elektrickú rúru na ktoré sa samozrejme vzťahuje záruka, ako aj na celý byt. Bytový dom ponúka všetky výhody ktoré nám novostavba dokáže ponúknuť ako kvalitné a najmodernejšie materiály, dva výťahy pre lepší komfort, čisté a vkusné spoločné priestory, izolačné trojsklá a zateplenie pre nižšie mesačné náklady a mnoho ďalšieho.

Dispozícia:


Byt je veľmi dobre dispozične vyriešený a ponúka množstvo uložného priestoru (viď 3D pôdorys vo fotografiách ponuky). Vstupom sa dostávame do dlhej chodby, odkiaľ je vstup do oddelenej toalety s umývadlom, kúpelne s vaňou, umývadlom a práčkou, spálne s pracovným stolíkom a do otvoreného priesotru obývačky s kuchyňou a jedálňou. Východ na veľkú loggiu sa nachádza z obývacej izby.

Lokalita:


Nachádzame sa v napredujúcej lokalite na konci Ulice Halalovka v krajskom meste Trenčín. Lokalita ponúka kombináciu ticha s rýchlou dostupnosťou ku kompletnej občianskej vybavenosti a do mesta. Na pešo sa nachádza polyfunkčná budova s lekárňou, obchodom, kaviarňou a rôznymi službami. Takisto v tesnej blízkosti sa nachádza aj zastávka MHD. Lokalita ponúka rýchlu dostupnosť autom to mesta (5 minut) ako aj na diaľnicu D1 (7 minút). V blizkosti môžeme nájsť aj množstvo prírodných chodníčkov a rekreáciu, ako fitness centrum a saunu.

Odporúčanie makléra:


Pokiaľ hľadáte priestranný 2 izbový byt v novostavbe a nechcete čakať na nový projekt alebo zariaďovať, je toto ponuka ideálna pre Vás. Byt sa predáva presne tak, ako ho môžete vidieť na fotografiách, preto sa doň stačí len nasťahovať a bývať. Poslednou výhodou je, že je IHNEĎ voľný.

Cena:€ 149.000,-


Parkovacie miesto:€ 6.000,-
V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trenčíne

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421940.., uveďte číslo ponuky ZR-80...

Pozícia realitnej ponuky

149.000,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 259.272,- €
59 m²
Celková rozloha 32 m² 98.6 m²

Kontaktujte

Andrej Kubaščík

Andrej Kubaščík

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421940.. zobraziť +421940284247

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha59 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb2
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-809715 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.