2-izbový byt, Bratislava II. Ružinov, Štefunkova ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Štefunkova
65 m²
7
5
2
po rekonštrukcii
verejný vodovod
230V
áno
prenájom - 2-izbový byt
630,- €/mes. Energie:
170 € / mes
+170,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

3604x zobrazená v zozname / 334x zobrazená detailne / 334x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/PW

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom nádherne zrekonštruovaný priestranný 2-izbový byt o celkovej rozlohe 65 m2 v lokalite Bratislava II. Ružinov, Štefunkova ulica. Byt sa nachádza na 5.poschodí 7-poschodového panelového bytového domu. K bytu prislúcha aj murovaná pivničná kobka na medziposchodí o rozlohe cca 1,5 m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, obývacej izby, samostatnej kompletne vybavenej kuchyne a samostatnej spálne.

VÝHODY:


❶ Priestranný byt po kompletnej rekonštrukcií
❷ Kompletne zariadený

STAV BYTU:


V celom byte s na podlahách nachádzajú drevené parkety alebo dlažba, okná sú plastové s roletami, vstupné dvere sú bezpečnostné. V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút, WC a umývadlo. V vstupnej chodbe vám dostatočný úložný priestor zabezpečuje vstavaná skriňa s posuvnými dverami so zrkadlom. Samozrejmosťou je aj botník. Vstavanú skriňu nájdete aj v spálni. Ta je zariadená aj dvojlôžkom s nočnými stolíkmi a komodou. V obývacej izbe sa nachádza rozťahovacia sedacia súprava, konferenčný stolík a nábytková zostava s TV. Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou so zabudovanou sklokeramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, mikrovlnou rúrou, práčkou, chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu a digestorom. Samozrejmosťou je sedenie pre 4 osoby. Byt je k dispozícií od 1.6.2024 pre maximálne dve osoby bez domácich zvierat. V cene nájmu 800,- euro sú zarátané aj energie v sume 170,- euro vrátane KTV a internetu.

PLATBY:


Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačné nájomné vo výške 630,- euro + energie 170,- euro + vratný depozit vo výške 800,- euro + provízia pre RK vo výške 800,- euro.

LOKALITA:


Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie a vďaka svojej polohe patrí medzi vyhľadávané lokality na bývanie v rámci hlavného mesta.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a zarezervujte si osobné stretnutie ešte dnes!

/ 2 - IZBOVÝ BYT / REKONŠTRUKCIA / VÝŤAH / ZARIADENÝ / BRATISLAVA II. RUŽINOV / ŠTEFUNKOVA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Štefunkova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Štefunkova v Bratislave - Ružinov v cene 630,- €/mes. je o 236 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 8 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 69 dvojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0918.., uveďte číslo ponuky ZR-JK...

Pozícia realitnej ponuky

630,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 440,- €/mes. 3.000,- €/mes.
65 m²
Celková rozloha 36 m² 116 m²
65 m²
Úžitková plocha 36 m² 97 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Úžitková plocha65 m²
Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JK-184C ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.