2 izbový byt, Hamuliakova ulica, Námestovo

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj veľmi dobre dispozične riešený dvojizbový byt s nádherným výhľadom na Oravskú priehradu a Maguru. Úžitková plocha bytu je 59,9 m2. K bytu prislúcha balkón 3 m2 a pivnica 2,7 m2. Nachádza sa na 3 poschodí z 3 a je orientovaný na júžnu stranu. Bytový dom nemá výťah. Byt sa nachádza vo výbornej lokalite mesta Námestovo na Hamuliakovej ulici v tesnej blízkosti Polikliniky.

DISPOZÍCIA:
Byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, z ktorej je priamy vstup do kúpeľne a samostatného WC, samostatnej kuchyne s jedálňou, obývacej izby, spálne a balkóna, na ktorý je prístup z obývacej izba.

Technický stav bytu:
Byt je po čiastočnej rekonštrukcií. Boli tu vymenené plastové okná, murované jadro, zmenená pôvodná dispozícia kuchyne a jedálne. V byte je elektrické kúrenie elektrickými radiatormi, krbová pec na tuhé palivo. K bytu prislúcha murovaná pivnica (2,7m2). Možnosť parkovania priamo pred bytovým domom. Náklady na byt sú 120 Eur/mesiac (správa 60 eur, elektrika 60 eur).

Bytový dom:
Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Budova má novú fasádu, strechu, plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere - elektrický vrátnik, nové stupačky, spoločné časti sú vymaľované.

Lokalita:
Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v úplnej blízkosti Polikliniky. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: škola, škôlka, OD Klinec, obchody, cyklotrasa, detské ihrisko, potraviny, lekáreň. Len 3 min. pešo od centra.

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Námestovo

Menší 2 izbový byt v Námestove Predaj 65.000,- €
Menší 2 izbový byt v Námestove

Vo výhradnom zastúpení klienta Vám ponúkame na predaj pekný 2 izbový byt v Námestove.Byt o výmere 36m2 je majiteľom udržiavaný a zariadený, po kompletnej rekonštrukcii ,Pozostáva zo vstupnej chodby...

2-izbový byt 36 m2 Námestovo
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Menší 2 izbový byt v Námestove 65.000,- € 2-izbový byt 36 m2 Námestovo predaj