2 izbový zariadený krásny bytík na prenájom 620, - Eur Majakovského

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Majakovského
54 m²
3
3
2
po rekonštrukcii
áno
prenájom - 2-izbový byt
620,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2957x zobrazená v zozname / 239x zobrazená detailne / 239x zobrazená detailne tento mesiac

Licencovaná realitná kancelária Orin real Vám ponúka krásny kompletne prerobený a zariadený 2 izbový byt v Pezinku na sídlisku Starý Dvor na ulici Majakovského v príjemnej lokalite.

Byt má rozlohu 54m2 + balkón s výhľadom na Malé Karpaty, v zateplenom a zrekončtruovanom bytovom dome, nachádza sa na 3. poschodí bez výťahu a je kompletne zariadený: na mieru robená kuchynská linka so spotrebičmi (elektrická rúra, plynová varná platňa, chladnička, digestor, práčka, klimatizácia) jedálensky stolík so stoličkami, sedačka, obývací tv nábytok, komoda, 2x skrina v spálni aj na chodbe šatníkový a odkladací priestor, nočné stolíky, manželská posteľ..

Byt je veľmi pekne zariadený a pôsobí príjemným a teplým dojmom, nachádza sa 10min peši do Tesca, Lidlu či Kauflandu, ale aj nákupného centra Mólo, do centra 15min peši, MHD stojí 200m od bytového domu, príjemný kamarátski susedia, príroda v tesnej blízkosti, potok, jednosmerná ulica, bezproblémové parkovanie, detské ihrisko...

Cena prenájmu na mesiac s energiami je 620,- Eur na dve osoby (malé domáce - bytové zviera povolené po dohode) tv a internet s možnosťou optiky si rieši každý sám. Plus provízia a kaucia na začiatku nájmu.

Voľný je od 1.6.2024


Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha54 m²
Úžitková plocha54 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná