3-izbový byt, 75m2 + 3m2 balkón, A. Trajana - Piešťany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: A. Trajana
75 m²
7
5
3
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
119.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7218x zobrazená v zozname / 873x zobrazená detailne / 339x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s rozlohou 75m2 na ulici A. Trajana v Piešťanoch. Byt je situovaný na 5. poschodí zo 7 a prislúcha k nemu aj balkón s rozlohou približne 3m2 a pivnica s rozlohou 2m2. Bytový dom je zateplený, má zrekonštruovanú strechu, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, schránky a výťah jazdiaci od suterénu. Bezbariérový prístup ocenia najmä mamičky s kočíkom alebo ľudia s poruchami pohybového aparátu.

Na byte sú vymenené plastové okná, podlahy, bezpečnostné vstupné dvere Sherlock a veľkou výhodou je aj murované jadro.

Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, z ktorej je vstup do dvoch samostatných izieb, do obývačky, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Obývačka a kuchyňa boli pôvodne tiež prepojené dverným otvorom, ktorý by bolo možné obnoviť a zmeniť tak dispozičné riešenie podľa vlastných predstáv a potrieb. Mohol by tak vzniknúť nový odkladací prietor na chodbe, alebo by sa dalo zväčšiť bytové jadro.

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V okolí sa nachádza škôlka, základná škola, stredné školy, poliklinika, lekáreň, lekári, pošta, Kaufland, Lidl, viaceré reštaurácie a pohostinstvá a mnoho iného. za diaľnicu D1 sa dostanete za 8 minút a do centra mesta ešte rýchlejšie. Byt je vhodný jak na trvalé bývanie, tak aj na krátkodobý prenájom, nakoľko Piešťany sú vyhľadávanou turistickou destináciou.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.

Cena bytu je 119.900,-€




Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Piešťanoch na ulici A. Trajana

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici A. Trajana v Piešťanoch v cene 119.900,- € je o 51.687 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Piešťanoch. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Piešťanoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 30 trojizbových bytov v Piešťanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421902.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

119.900,- €
Cena nehnuteľnosti 93.000,- € 600.000,- €
75 m²
Celková rozloha 63 m² 413 m²
75 m²
Úžitková plocha 52 m² 113 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha75 m²
Úžitková plocha75 m²
Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2354 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny