Exkluzívne 3-izbový byt 93m2 v tichom prostredí | Piešťany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: Orviská cesta
93 m²
zvýšené prízemie
3
nie
úplne prerobený
nie
nie
predaj - 3-izbový byt
126.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1810x zobrazená v zozname / 244x zobrazená detailne / 84x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj 3-izbový byt v tichej lokalite v Piešťanoch na ulici Orviská cesta. Byt s rozlohou 93m2 je situovaný na vyvýšenom prízemí v 2-poschodovej bytovke. Bytový dom bol postavený v roku 1973. V roku 2017 bola vykonaná rekonštrukcia elektrických rozvodov a v roku 2022 stúpacích rozvodov. Bytový dom má v spoločných priestoroch plastové okná a na tento rok je naplánované na zateplenie.
K bytu prislúchajú aj dve pivnice s rozlohou približne 9m2 a 16m2.

Byt bol plne zrekonštruovaný v roku 2021. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby so šatníkom, otvorenej obývačky s kuchyňou, detskej izby, spálne so šatníkom, kúpeľne s WC. V kúpeľni sa nachádza podlahové vykurovanie. Obývačka a detská izba je orientovaná na západ a kuchynská časť so spálňou na východ. Vďaka tomu je denná časť presvetlená a nočná časť bytu je príjemná na spánok.

Veľkou výhodou je kúrenie zabezpečené buď vlastným kotlom na tuhé palivo a akumulačnou nádržou, alebo elektrickým kotlom. Kotol je umiestnený priamo pod bytom vo vlastnej pivnici, čím sú eliminované tepelné straty. Príprava teplej vody je bojlerom. K dispozícii je aj samostatná záhradka za bytovkou určená na bežné používanie, či posedenie s priateľmi.

Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza v centre kúpeľného mesta Piešťany, ktoré je vzdialené približne 5 minút autom. Sú tu viaceré škôlky, základná škola, detské ihriská, potraviny, pošta, množstvo reštaurácií, hotelov a iných možnosti na strávenie voľného času. Autobusová zástavka sa nachádza na hlavnej ceste asi 150m od bytovky. Život v tejto okrajovej časti Piešťan je úžasný najmä pre ľudí vyhľadávajúcich kľudnejšie prostredie.

Pre vyznávačov zdravého životného štýlu sú Piešťany ideálne na športové aktivity a možnosti regenerácie, keďže je to mesto preslávené svojimi unikátnymi kúpeľmi a bohatým kultúrnym životom. V okolí sa nachádza jaskyňa Čertova pec, Vojenské historické múzeum, priehrada Sĺňava, Čachtický hrad, Beckovský hrad.
Parkovanie je priamo pri bytovom dome a nie je spoplatnené.

3D prehliadka link: https://my.matterport.com/show/?m=T3aGwED6F6v


Cena bytu je 126.000,-€



Viac fotiek je na www.radoreality.sk

Bc. Petríková Zdenka


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Piešťanoch na ulici Orviská cesta

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Orviská cesta v Piešťanoch v cene 126.000,- € je o 91.902 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Piešťanoch. Rozloha je o 12 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Piešťanoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 30 trojizbových bytov v Piešťanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

126.000,- €
Cena nehnuteľnosti 93.000,- € 600.000,- €
93 m²
Úžitková plocha 52 m² 113 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha93 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónnie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zateplený objektnie
Krbnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2562 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.