3iz byt A. Trajana Piešťany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: Adama Trajana
65 m²
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
129.900,- € možná dohoda, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

137748x zobrazená v zozname / 15273x zobrazená detailne / 278x zobrazená detailne tento mesiac

COMACCreality s.r.o. Exkluzívne ponúkame na predaj krásny slnečný 3 izbový byt s veľkým balkónom o veľkosti 65 m2 na ulici Adama Trajana v Piešťanoch. Byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, kuchyne s jedálenskou časťou, obývačky s východom na balkón, detskej izby, spálne, murovanej kúpeľne, samostatného WC a pivnice. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. V celom byte sú nové plastové okná s vnútornými žalúziami. Byt je vystierkovaný, vymaľovaný. Bodové svetlá v chodbe. Nová murovaná kúpeľňa s vaňou, umývadlom so skrinkou. Vstavaná skriňa na chodbe. Byt je bezbariérový - výťah. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou- fasáda, strecha, stúpačky, balkón, výťah. Výborné parkovanie. Poradenstvo, obhliadky a inzercia sú zdarma. Pri predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na predaj nehnuteľnosti. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona , pri predaji nehnuteľnosti a je predpoklad, že daná nehnuteľnosť bude zaradená do energetickej triedy B. Pre podrobné informácie volajte .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Piešťanoch na ulici Adama Trajana

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Adama Trajana v Piešťanoch v cene 129.900,- € je o 22.983 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Piešťanoch. Rozloha je o 12 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Piešťanoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 28 trojizbových bytov v Piešťanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR--3...

Pozícia realitnej ponuky

129.900,- €
Cena nehnuteľnosti 93.000,- € 600.000,- €
65 m²
Celková rozloha 63 m² 160 m²
65 m²
Úžitková plocha 52 m² 113 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Úžitková plocha65 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--3245 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.