3-IZBOVÝ BYT VRBOVÉ 76m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Vrbové
76 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

5989x zobrazená v zozname / 395x zobrazená detailne / 395x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj priestranný 3-izbový byt vo Vrbovom. Byt sa nachádza v zrekonštruovanom panelovom bytovom dome s novým výťahom. STAV NEHNUTEĽNOSTI: po rekonštrukcii r.2020. VÝMERA:76m2. DISPOZÍCIA: pozostáva zo vstupnej chodby kde sa nachádza aj 2x odkladací úložný priestor-vstavané skrine, kuchyne, obývacej izby, 1x samostatnej izby, spálne, kúpeľne a toalety. K bytu prislúcha pivnica a lódžia. OBNOVY: kúpeľňa, kuchynská linka so spotrebičmi, vstavané skrine spálňa, chodba, plastové okná, plávajúce podlahy, stierky, znižované stropy, nová elektroinštalácia okrem izieb a nove rozvody vody. ORIENTÁCIA: V, Z. MESAČNÉ NÁKLADY: sú 220€/mes./3os. Túto nehnuteľnosť odporúčame vzhľadom na výhodnú polohu, všetka občianska vybavenosť na dosah, bezproblémové parkovanie. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Ďalšie informácie, alebo možnosť obhliadky : Tel.,mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Vrbové

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 trojizbových bytov v Vrbové. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku76 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52958 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.