3 izbový byt, kompletná rekonštrukcia, ul. Považská, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Považská
54 m²
3
1
3
po rekonštrukcii
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
129.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2706x zobrazená v zozname / 243x zobrazená detailne / 243x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na predaj 3 izbový byt vo veľmi vyhľadávanej lokalite, na ulici Považská, Trenčín - Sihoť. Tento útulný byt na prvom poschodí nízkeho, panelového, zatepleného bytového domu je po kompletnej rekonštrukcii a má výmeru 54m2. Štvorposchodový bytový dom, v ktorom sa byt nachádza prešiel rekonštrukciou plynovodu v roku 2010 a rekonštrukciou odpadu v roku 2012. Oprava strešnej krytiny prebehla v roku 2015. V apríli tohto roku prebehla aj rekonštrukcia elektroinštalácie.

Dispozícia bytu:


Presvetlená kuchyňa spojená s obývačkou.
Samostatné WC a kúpeľňa.

Dve nepriechodné izby.


Veľký pivničný priestor s oknom.
Elektrospotrebiče: umývačka, rúra.

Murované jadro.


Celý byt je vybavený LED svietidlami na ovládanie.

Mesačné náklady približne: 120eur - bytové družstvo + voda, 20eur – plyn, 10eur - elektrina

V blízkosti bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Materské školy, základné školy, ihriská, kultúrne centrum, rekreačné priestory, dva zimne štadióny, posilňovne, obchodné centrum, supermarkety, lekáreň, reštaurácie, vlaková stanica a autobusová zastávka 50m od bytového domu... všetko v bezprostrednej blízkosti. V širšom okolí sa nachádzajú stredne školy, univerzita, futbalový štadión, plaváreň, nákupné centrá, centrum mesta so všetkou občianskou vybavenosťou... taktiež v blízkosti aj chôdzou.

Bytový dom nedisponuje výťahom.



V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.









Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha54 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové