3 izbový byt na predaj v centre mesta Sereď.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Sereď
Ulica.: Jesenského
77 m²
7
7
3
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
160.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

14721x zobrazená v zozname / 977x zobrazená detailne / 293x zobrazená detailne tento mesiac

**NA PREDAJ slnečný 3 izbový byt s balkónom v tichej lokalite mesta Sereď **

Prišiel čas, kedy sa chcete osamostatniť a hľadáte bývanie, ktoré splní všetky Vaše predstavy o modernom a pohodlnom bývaní? Chcete všetky služby a výhody mesta? Máme ponuku, ktorá Vás rozhodne zaujme.Byt má výmeru 77 m², balkón 3,5 m2 a nachádza sa na 7.podlaží v 7-poschodovom zateplenom bytovom dome. Byt je po rekonštrukcii.

O NEHNUTEĽNOSTI


Byt má výmeru 77m², balkón 3,5m² s výhľadom na okolitú prírodu a nachádza sa na 7.podlaží v 7-poschodovom zateplenom bytovom dome. Byt je po rekonštrukcii a predáva sa zariadený.
Kvalitná a na mieru robená kuchynská linka, vrátane spotrebičov,plynová varná sklokeramická doska, el. rúra, umývačka riadu, mikrovlná rúra, chladnička s mrazničkou/ spĺňa nároky každého, kto v nej bude variť. Moderný a nadčasový dizajn sa odráža v celom byte.V spálni a v detskej izbe je dostatok úložného priestoru,tak isto na vstupnej chodbe kde sa nachádzajú roldorové priestranné skrine,klimatizácia je súčasťou bytu.
Plastové okná, plávajúce podlahy,bezpečnostné dvere sú samozrejmosťou. Parkovanie pred bytovým domom s možnosťou prenájmu od mesta .Pivnica vo výmere 2 m2 a spoločné pivničné priestory o rozlohe 14 m2, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru.Teplý a úsporný byt, vďaka zatepleniu celého bytového domu

LOKALITA:


Byt sa nachádza v centre mesta Sereď, kde je všetko na dosah. V tesnej blízkosti sú obchody, reštaurácie, kaviarne, školy, škôlky, lekáreň, pošta, banka, kultúrne a športové zariadenia. Okolie je zelené, ideálne na prechádzky a relax. Cyklotrasy vedúce až ku vodnej nádrži Kráľová.
DOSTUPNOSŤ:
V blízkosti rýchlostná cesta R1, vďaka čomu ste v Bratislave za 35 minút, v Trnave za 10 minút a v Nitre za 20 minút. Tri krajské mestá s kopou pracovných príležitostí do pol hodiny. Veľmi dobré a pravidelné železničné spojenia.

CENA:


Cena nehnuteľnosti: 160 000€. V cene nehnuteľnosti je provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).
Zabezpečíme Vám bezplatné hypotekárne poradenstvo a pomôžeme s najlepšími podmienkami získania hypotéky na trhu.
Obhliadky Vám sprostredkujeme kedykoľvek. Pre viac informácií prosím kontaktujte makléra: Bc. Lucia Kanišová, tel.č. , makléra: Eva Kováčová, tel.č.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Sereďe na ulici Jesenského

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Jesenského v Sereďe v cene 160.000,- € je o 19.574 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Sereďe. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Sereďe. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Sereďe. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948368.., uveďte číslo ponuky ZR-1-...

Pozícia realitnej ponuky

160.000,- €
Cena nehnuteľnosti 4.000,- € 220.000,- €
84 m²
Celková rozloha 56 m² 409 m²
77 m²
Úžitková plocha 58 m² 120.93 m²

Kontaktujte

Bc. Lucia Kanišová

Bc. Lucia Kanišová

hovorím po slovensky Я говорить русский mówię po polsku beszélek magyarul mluvim česky I speak english
0948368.. zobraziť 0948368364

JOYEL s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

JOYEL s.r.o.

Námestie Detí 2369/4, Galanta 924 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha84 m²
Úžitková plocha77 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1-103 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.