3 izbový byt s priamym krásnym výhľadom na Chorvátske rameno, Draždiak

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Tematínska
72 m²
12
10
3
nie
pôvodný
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
175.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

25227x zobrazená v zozname / 1227x zobrazená detailne / 392x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj 3 izbový byt o rozlohe 68m2 + loggia + pivnica, nachádzahúci sa na 10/12 poschodí v zateplenom bytovom dome na Tematínskej ulici. Byt je v udržiavanom ale pôvodnom stave, ideálny je na rekonštrukciu podľa vlasných predstáv. V minulosti boli vymenené plastové okná, ktoré sú v dobrom technickom stave a vchodové dvere. Bytový dom prešiel rekonštrukciou ktorá pozostáva s kompletnej výmeny stupačiek, zateplenia domu, opravy strechy, interiérových priestorov, vstupnej brány, schránky a nové sú aj výťahy. Orientácia bytu je na dve svetové strany, východ - západ.

Najväčšou pridanou hodnotou tohto bytu je jednoznačne jeho lokalita, ktorá poskytuje najmä dobrú občiansku vyvabenosť, dostupnosť do mesta a napojenie na dialnicu. Najväčšou výhodou sú nesporne možnosti športového vyúžitia a relaxu, prechádzok popri Chorvátskom ramene a v priľahlých lesoch, a najmä petržalčanmi obľúbené jazero Draždiak.

Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Tematínska

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Tematínska v Bratislave - Petržalka v cene 175.000,- € je o 47.210 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 trojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR-ph...

Pozícia realitnej ponuky

175.000,- €
Cena nehnuteľnosti 105.500,- € 397.000,- €
68 m²
Celková rozloha 55 m² 105 m²
72 m²
Úžitková plocha 55 m² 100 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Úžitková plocha72 m²
Poschodie10
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-ph-37 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.