PREDANÉ, NA PREDAJ 3 izbový, slnečný byt, Nový háj, Petržalka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Háje
Ulica.: Dudova
66.81 m²
8
4
3
áno - 1 auto
nie
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
Cena v RK vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

12742x zobrazená v zozname / 9713x zobrazená detailne / 250x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj príjemný slnečný 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite, v novostavbe Nový háj v Petržalke. Bytový dom púta pozornosť svojím čistým dizajnom s výraznými prvkami, predovšetkým farebnými balkónmi a množstvom zelene v okolí. Byt sa nachádza na 4. poschodí z 8. Bytový dom je podgarážený a disponuje jedným výťahom.

Rozloha bytu predstavuje 66,81m2 pričom k bytu prislúcha lodžia o veľkosti 4,38m2 a murovaná pivnica o veľkosti 3,17m2. Spolu s bytom sa predáva jedno parkovacie státie v garáži za cenu 15 000 eur.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá je vybavená na mieru vstavanými skriňami, samostatnej kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Centrom bytu je priestranná obývačka spojená s kuchyňou, s dostatkom miesta aj na jedálenský stôl, orientovaná na juh a západ s krásnym výhľadom na lesík. Z obývacej časti sa vychádza na lodžiu.
Byt má dve samostatné izby, jedna je orientovaná na juhovýchod a druhá, ktorá momentálne slúži ako spálňa na juhozápad. Obe izby majú vonkajšie rolety, ktoré zabezpečia dostatok súkromia a prítmia pre nerušený spánok.Taktiež je v oboch izbách príprava na vonkajšie žáluzie. Rolldoor skrine v každej izbe zabezpečujú dostatok úložného priestoru.
Kuchyňa je kompletne vybavená kvalitnými BOSCH elektrospotrebičmi- elektrická rúra, mikrovlnná rúra, indukčná varná doska, digestor a umývačka riadu, vstavaná chladnička s mrazničkou.

Byt je vybavený kvalitnou multisplit klimatizáciou Daikin a rekuperačným systémom.
Projekt Nový háj poskytuje všetko čo potrebujete k plnohodnotnému modernému štýlu života, komfort a komornú atmosféru, zároveň mnoho možností na aktívny relax v petržalskom lesoparku, dostihovej dráhe, petržalskej hrádzi či na neďalekom jazere Draždiak.
Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, Ľahkú dostupnosť na obchvat, či do centra.

Byt sa predáva ako komplet, t.j. byt, pivnica a parkovacie miesto v podzemnej garáži bytového domu.
Cena za byt s príslušenstvom je 277 000,-€, spolu s bytom sa predáva jedno parkovacie státie v garáži, za sumu 15.000,-€.


V uvedenej cene je zahrnutá aj odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Lucia Kaliariková, ,



Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Háje na ulici Dudova

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Bratislave - Háje. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Podrobné informácie

Celková rozloha74.36 m²
Úžitková plocha66.81 m²
Poschodie4
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--125 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.