NA PREDAJ 3.IZB. BYT, LIETAVSKÁ UL., BRATISLAVA - PETRŽALKA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Lúky
Ulica.: Lietavská
predaj - 3-izbový byt
159.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5427x zobrazená v zozname / 1689x zobrazená detailne / 226x zobrazená detailne tento mesiac

AVORY Realitné Centrum / 3 izbový byt s loggiou, v pôvodnom stave vo vychytenej časti Petržalky - ATRAKTÍVNA PONUKA za najlepšiu cenu v danej lokalite.

Ponúkame na predaj šikovný trojizbový byt v renovovanom bytovom dome s dvomi výťahmi (osobný aj nákladný). Benefitom je poloha bytového domu, výborná dostupnosť na MHD, dobré možnosti parkovania, občianska vybavenosť a pekné prostredie plné zelene. Byt je vyprataný, pripravený na rekonštrukciu. Disponuje tromi samostatnými, nepriechodnými izbami a halou , ktorá sa dá využiť aj ako obývacia izba a vám tak zostanú tri samostatné spálne. Možností pri rekonštrukcii sa ponúka viac, je len na novom majiteľovi ako sa rozhodne.

• Poschodie 5/12


• Orientácia okien JZ/SV
• Podlahová plocha 64,40m2+logia 3,6m2+pivnica 1,4m2
• Mesačné náklady: správca 130,- euro + elektrika a plyn

• K dispozícii zaplatením kúpnej ceny



Podrobnú dispozíciu nájdete v priloženom pôdoryse: predsieň (3,6m2), hala (12m2), kuchyňa (9m2), 3xizba(16,2m2, 12,7m2, 9,15m2), kúpeľňa, WC, loggia

LOKALITA a OKOLIE



V okolí bytového domu sa nachádza škola, škôlka, zdravotné stredisko, autom ste do 5 minút v obchodných reťazcoch. V okolí je množstvo zelene, detské ihriská, v blízkosti je jazero Draždiak, cyklotrasa. Parkovanie je priamo pri bytovom dome.

© AVORY Realitné Centrum – text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum.

Túto ponuku nájdete exkluzívne v AVORY Realitné Centrum.

Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici.

Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho a katastrálneho servisu. Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen ZRKS

Prevediem Vás cestou k vášmu novému domovu odborným, moderným a transparentným spôsobom. Teším sa na spoluprácu.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Statuspredané

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-062 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny