3 izbový byt so zariadením, parkovacím miestnom a s vlastnou pivnicou

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AstonReal ponúka na predaj 3 izbový byt na začiatku Rajky kompletne zariadený.
Byt sa nachádza na 2 poschodí z troch. Úžitková plocha bytu je 55m2, 14m2 terasa.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej haly, z ktorej sa vchádza do priestrannej obývačky, ktorá je spojená s kuchyňou. Kuchynská linka je moderná so spotrebičmi / varná doska, rúra, digestor a ostáva tam aj chladnička a jedálenský stôl/.
V obývačke je veľká sedacia súprava, konferenčný stolík a stolík pod TV. Z obývačky sa vchádza do dvoch izieb. V jednej ostáva manželská posteľ a rolldor a v druhej posteľ a skriňa.
Kúpeľňa je veľká, nachádza sa tam rohová vaňa a umývadlo. Práčka je súčasťou zariadenia, tiež tam ostáva. WC je samostatné.
Z obývačky sa vychádza na slnečnú terasu. Na okách sú žalúzie a sieťky proti hmyzu.
Byt je orientovaný na juho - západ. Kúrenie je zabezpečené prostredníctvom plynového kotla.
Na prízemí bytového domu je uzamykateľná pivnica a pre obyvateľov domu je k dispozícii aj spoločenská miestnosť, ktorá slúži na odkladanie kočíkov alebo bicyklov.
Bytový dom je oplotený, vchod je zabezpečený prostredníctvom elektronického vrátnika, a v celom areály je kamerový systém.
K bytu patrí jedno parkovacie miesto vo dvore. Mesačné náklady sú cca 80 EUR.

Plocha: úžitková 55m2, pivnice 5m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 3. Podlaha: plávajúca, parkety, dlažba. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, zateplený bytový dom. KONTAKT:

Podobné realitné ponuky

MODERNÝ 3i byt, NOVOSTAVBA,TERASA (38,97 m2),BALKÓN,PARKING,GAŠT.ALEJ
Predaj 365.000,- €
MODERNÝ 3i byt, NOVOSTAVBA,TERASA (38,97 m2),BALKÓN,PARKING,GAŠT.ALEJ

Ponúkame na predaj jedinečný, slnečný 3-izbový byt v rodinnom dome s tromi bytovými jednotkami, orientovaný na Z stranu, v novostavbe z roku (2013) s priestrannou terasou, balkónom, hliníkovými oknami, elektrickými...

3-izbový byt 118.96 m2 Bratislava - Rusovce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
MODERNÝ 3i byt, NOVOSTAVBA,TERASA (38,97 m2),BALKÓN,PARKING,GAŠT.ALEJ 365.000,- € 3-izbový byt 118.96 m2 Bratislava - Rusovce predaj